Duitsland

Super 8 München City North

Centrale ligging, goede ontsluiting met het openbaar vervoer, betaalbaar en schoon. Dat zijn doorgaans de criteria bij de keuze voor een hotel voor een citytrip.

Eén van de meest populaire Duitse steden is zonder meer München. Ook in de 11 maanden dat het bier niet rijkelijk vloeit op de wereldberoemde Oktoberfesten wordt de stad volop bezocht. De keerzijde is dat het prijsniveau van een kamer gemiddeld best hoog ligt. Super 8 München City North is dan vanaf € 62 per nacht een betaalbare uitvalsbasis in het noorden van München.

Bed is lang genoeg

Dit twee jaar grondig gerenoveerde hotel heeft in totaal 197 kamers. Niet groot, maar voldoende ruim voor een paar dagen. Keurig sanitair en stabiele wifi. En een bed dat zelfs lang genoeg is voor de Nederlandse man met een bovengemiddelde lengte. Ook belangrijk; het is gewoon netjes en schoon.

Biertje in de lounge

Veel tijd breng je meestal toch niet door op je hotelkamer. De ontspannen lounge met leuke zitjes biedt bovendien een plek om ’s avonds na terugkomst nog een biertje voor het slapen te nuttigen.

Goede ligging

In de directe omgeving van het hotel vind je weinig horeca. Het voordeel van de ligging in het noorden van München is dat je eigenlijk nooit op meer dan gemiddeld twintig minuten reistijd met de S-bahn, U-bahn of de tram van alle bezienswaardigheden zit. Marienplatz, BMW Welt, Englisher Garten en het Oktoberfest terrein zijn zo uitstekend bereikbaar. Het eindstation van tramlijn 23, Schawing Nord, ligt schuin tegenover het hotel en is het vertrekpunt naar alle plekjes in het mondaine München.

Jos
Laatste berichten van Jos (alles zien)