Manchebo Beach Resort Aruba

Het kristalheldere water aan de Caribische zee, het mooiste palmenstrand van Aruba, gastronomisch tafelen en een spa, welkom bij Manchebo.

Manchebo Beach Resort & Spa onderscheidt zich door de intieme sfeer, de persoonlijke service en de uitstekende restaurants. De grootste, beste biefstukken uit Noord- en Zuid Amerika, en verrukkelijke visgerechten worden hier geserveerd. Er is een gezellige bar en grill aan het strand waar de lekkerste cocktails worden gemixt.

Manchebo Beach Resort & Spa ligt direct aan het prachtige strand van Eagle Beach,

Manchebo Beach Resort & Spa ligt direct aan het prachtige strand van Eagle Beach.

Welness & Yoga

Dit romantische boetiekresort heeft 2 verdiepingen en ligt op het breedste stuk strand van Aruba. Het welness resort is vooral populair onder koppels. Verwen jezelf ook eens in het nieuwe Spa del Sol complex op het strand, uitkijkend op de prachtige Caribische zee. Daarnaast is er een fantastische loungedek waar gasten kunnen genieten van verse fruitsapjes. Hier worden ook inspirerende yogalessen gegeven door een ervaren instructrice.

Manchebo Beach Resort & Spa has worked effortlessly to create an oasis for guests that will revitalize the mind, body and soul.

Luister naar de golven, voel het briesje en geniet van een heerlijk ontspannen yogales.

Luister naar de golven, voel het briesje en geniet van een heerlijk ontspannen yogales.

Bezoek Manchebo Beach Resort & Spa

Complete reis: TUI.nl
Losse overnachting: Booking.com

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)