Thailand

Lebua @ State Towers – Bangkok, Thailand

Een icoon in de skyline van Bangkok, dat is wat de State Towers zijn. Twee hagelwitte torens schitteren je al van verre tegemoet in het felle zonlicht van de stad. In deze twee torens vind je het Lebua Hotel, die gemak en comfort binnen handbereik weet te brengen.

Lebua at State Towers in Bangkok, Thailand

Lebua Hotel – Kamers

Lebua heeft veel kenmerken van het genre ‘groot, luxe hotel’: een indrukwekkende lobby, vriendelijk personeel en kamers waar aan veel details is gedacht – van badzoutkristallen tot vers fruit en bonbons op je kamer. Wat echter wel een verschil is, is dat de kamers ruim zijn, extreem ruim. Ongeacht welke kamer je boekt, je kunt haast rekenen op het dubbele formaat van wat je in een regulier hotel zou krijgen. Dit geeft zeker een extra gevoel van comfort.

De variatie in kamers is groot, van reguliere tweepersoonskamers tot suites die 8 personen kunnen hosten. Beroemd is de zogenaamde ‘Hangover’-suite, welke bekend is geworden van de tweede Hangover film. Ook hier kun je met een groep vrienden gemakkelijk in (6 bedden, 3 badkuipen, 4 balkons) en is al te boeken vanaf zo’n € 350 per nacht.

Een van de ruime kamers in het Lebua at State Towers in Bangkok, Thailand

Een van de ruime kamers in het Lebua at State Towers in Bangkok, Thailand

Dat is wellicht een van de grootste voordelen van dit hotel, dat het de uitstraling en kleine geneugten van een luxe hotel heeft, maar dat de prijzen altijd in het redelijke blijven. Perfect om jezelf dus even iets meer te verwennen zonder een al te grote hap uit je budget te nemen!

Minpuntje: in verband met veiligheid zijn de balkons van het hotel niet standaard geopend. Je kunt een medewerker wel vragen deze voor je te openen, maar hij zal ook weer vrij snel dicht gedaan worden en echt genieten van het prachtige uitzicht op je privé-balkon is dus niet mogelijk.

Lebua at State Towers in Bangkok, Thailand

Lebua at State Towers in Bangkok, Thailand

Lebua Hotel – Bars & Restaurants

In het hotel vind je op de hogere verdiepingen meerdere bars en restaurants, waar je bij sommigen ook overdag even wat mee kunt pikken van het buffet zonder ervoor te hoeven betalen. Hoogtepunt – letterlijk en figuurlijk – is zeker de Sky Bar op het dak van het hotel. Hier is waar de crème de la crème van Bangkok zich ‘s avonds verzamelt om zich bij een adembenemend uitzicht over de nachtelijke skyline van Bangkok tegoed te doen aan gin-tonics. Absoluut een must-see.

Lebua Skybar by night

Lebua Skybar by night: een absolute must-see!

Brigitte
Laatste berichten van Brigitte (alles zien)