Mijn tofste foto’s van Boedapest

Boedapest. In deze fantastische stad moet je ooit geweest zijn! Prachtige gebouwen, toffe ruïnebars, ontspannende thermaalbaden, indrukwekkende bruggen, gave restaurants, heerlijke koffie, historische belevenissen en vriendelijke mensen. De hoofdstad van Hongarije is binnen twee uur te bereizen en dit kan ook nog eens voor een leuk bedrag! Nog geen stedentrip gepland voor 2017? Pak je koffers en ga naar Boedapest!

De hoofdstad van Hongarije is een aanrader voor iedereen die van een afwisselende stedentrip houdt. Dit keer deel ik graag mijn favoriete foto’s met jullie en wie weet zijn jullie ook verkocht!

Mijn tofste foto’s @ Boedapest

Metro Boedapest

Oude metro’s brengen je de hele stad door. Voor ongeveer 5 euro per dag kun je alle metro’s pakken die je maar wilt

Streetart Boedapest

Tijdens het wandelen door deze gave stad word je ineens verrast door indrukwekkende streetart

Uitzicht vanaf Boeda

Vanuit Boeda kun je prachtig op de stad neer kijken. Bezoek de kastelen en ga heerlijk ontspannen in een van de thermaalbaden

Heldenplein Boedapest

Neem de tijd om het Heldenplein te bezoeken. Er ligt een mooi park achter waar je de dag goed kunt doorbrengen

Schoenenmonument Joden

Het Schoenenmonument ter nagedachtenis aan de Joden. Sta even stil bij deze heftige gebeurtenis uit de geschiedenis

Parlementsgebouw Boedapest

Zijaanzicht Parlementsgebouw. Loop vooral rond het parlementsgebouw. Je blijft je verbazen over dit gebouw van maar liefst 18.000 m2 groot. Het ligt aan de Donau en is zeker een bezichtiging waard!

Trams Boedapest

Deze gele trams maken de stad zo vriendelijk en gezellig. Vergeet niet tram 2 te nemen!

Brug Boedapest

Een van de verbindingen tussen Boeda en Pest. Je kunt heerlijk een wijntje drinken aan de Donau en genieten van deze mooie brug!

UItzicht Boedapest

Genieten van … de gave bruggen, de ondergaande zon, de trams, de Donau en het leven op straat!

Met deze foto’s heb je misschien een goede eerste indruk van deze stad gekregen, maar je wil nog meer tips over bijvoorbeeld een goede slaapplek, fijne restaurants, must see gebouwen en goede koffie? Let me know en ik help je verder.


Búcsú!!

Kattencafés, ruin pubs en hippe restaurants, Boedapest kent genoeg hotspots om je dagenlang te kunnen vermaken! Welke spots zijn jouw favoriet?

De smaak van Boedapest

Boedapest heeft ruim honderd heetwaterbronnen en dus ook veel kuurbaden. De mooiste baden zijn Szechenyi en Gellért. Ga je mee?

Baden in Boedapest

Boedapest, een bruisende stad aan de Donau, is een stad waar je dagen kan ronddwalen. Met oude gebouwen in overvloed, heuvels op de achtergrond en de Donau die er dwars doorheen stroomt is Boedapest een prachtige stad om te zien. Met het oude gedeelte Boeda en het moderne Pest heeft de stad voor iedereen wat te bieden.
https://www.reishonger.nl/reisfotos/foto-inspiratie-reisfotos-stedentrip-boedapest/

Mirte
Latest posts by Mirte (see all)
  1. Linda | travellersoftheworld zegt:

    Prachtige foto’s van een geweldige stad! Boedapest is mijn favoriete stad en dit laat wel zien waarom; het is er prachtig

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>