Chillen en citytrippen met de vernieuwende FRNT City Guide Amsterdam

Nieuw in Amsterdam: de FRNT City Guide. Een audio tour door Amsterdam langs 17 hotspots terwijl je naar chille tracks luistert. Onmogelijk om te verdwalen, want FRNT heeft een handige City Guide map op Instagram, die laat zien waar je naartoe moet. Wat ons betreft zeker een aanrader om eens te proberen!

FRNT City Guide Amsterdam

De FRNT City Guide is een nieuw gelanceerd concept van het Amsterdamse platenlabel FRNT. De FRNT City Guide is een audio tour door Amsterdam langs 17 hotspots. Door middel van de FRNT City Guide playlist op Spotify loop je van van spot naar spot terwijl je naar vernieuwende tracks luistert.

Onmogelijk om te verdwalen, want FRNT heeft een handige City Guide map op Instagram, die laat zien waar je naartoe moet. Elke hotspot wordt vermeldt d.m.v. een letter (A, B, C, D, etc.), gelinkt aan de FRNT City Guide playlist op Spotify. Vanuit de afbeeldingen op het Instagram kanaal kun je gemakkelijk doorklikken naar de juiste Instagram pages die je meer informatie geven over de desbetreffende hotspot en waar vanuit je ook op het adres kunt klikken om er gemakkelijk naartoe te navigeren!

FRNT

Amsterdamse hotspots

De FRNT City Guide begint met een intro, gevolgd door de eerste locatie: The Avocado Show. Tussen elke Amsterdamse hotspot door krijg je een – door FRNT gecureerde – track te horen, zodat je tijdens je (fiets)route door Amsterdam in ieder geval voorzien bent van fijne muziek! Benieuwd naar de must see/go/eat hotspots?

Een aantal van deze hotspots zijn:

  • Een van de leukste plekjes in de Plantagebuurt is het Artisplein. Plof neer op het terras van De Plantage en bewonder de flamingo’s. Het is toegankelijk voor iedereen en je kunt eigen hapjes en drankjes meenemen. De ideale spot om even tot rust te komen en te genieten van de roze vogels. Opvallend contrast met drukte van de stad. En het beste? Het is helemaal gratis.
  • De Magere Brug is waarschijnlijk de meest romantische of idyllische plek in de stad. Bij zonsondergang kun je uitkijken over alle grachten en zie je de boten die op de Amstel rivier varen. Brug 242 verbindt namelijk de oevers van de Amstel ter hoogte van de Kerkstraat, Keizersgracht en Prinsengracht. Het is dan ook de meest gefotografeerde brug van Amsterdam.
  • Salmuera gelegen aan de Rozengracht heeft de beste Ceviche en cocktails van de stad. Het beste gerecht in het restaurant: Arroz del Campo. De robuuste en romantische plek is perfect voor shared dining!
  • Voor liefhebbers van creatieve boeken is een bezoek aan MENDO in de Berenstraat een absolute must. Het is de coolste hangout én tevens ook winkel die je in Amsterdamtegenkomt. Deze boekwinkel lijkt niet alleen exclusief en luxueus. Bereid je voor om een van de duurste boeken die je in de winkels kunt kopen, tegen te komen. Er is iets voor elk budget en een interieur to die for.
  • Is er een reden waarom je de ADAM Tower niet wil bezoeken? Kijk uit over heel Amsterdam en geniet van een gave plek met creatieve mensen, restaurants, bars en zelfs een krankzinnig exclusieve loft. En natuurlijk niet te vergeten de Lookout en schommels bovenop! Ga naar de Disco-lift en krijg 360 graden uitzicht op het restaurant ‘Moon’. Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een leuke dining expierence met panoramaview over Amsterdam. Hoogtevrees? Maak je geen zorgen, Club Shelter ligt direct naast de toren en geeft je een van de beste feesten in de stad.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>