Kamperen met Geardropper in 2017

Met Reishonger introduceren we graag innovatieve startups in de reisbranche. Altijd leuk om frisse ideeën te zien die de boel een beetje gaan opschudden! Zo zetten we in 2015 de vernieuwende travel zoekmachine GeniusTravel in de schijnwerpers. Een jaar later was Camptoo aan de beurt, de 'Airbnb on wheels'. 2017 trappen we af met de toffe kampeer-startup Geardropper. Gaan ook zij een revolutie in de reisbranche veroorzaken?

Kamperen met Geardropper

Kamperen met Geardropper is genieten van de eenvoud, de natuur en elkaar!

Kamperen in 2017 met Geardropper

Het wintersportseizoen staat voor de deur, maar mensen gaan zich al volop oriënteren en plannen maken voor de mei- en zomervakantie van 2017. Waarom niet eens iets nieuws proberen en een totaal nieuwe kampeerbeleving ervaren?!

Kampeer-startup Geardropper lanceert een gloednieuwe vorm van ‘kampeerbeleving’. Huur een complete kampeeruitrusting in 8 verschillende landen en kies zelf waar jij je uitrusting op wilt halen of op laat zetten. Bij aankomst staat alles klaar voor je, een ontspannen eerste nacht kan maar vast geregeld zijn! Geniet van een avontuurlijke roadtrip of een rustgevende kampeerervaring en laat na afloop je uitrusting weer voor je inpakken op een van de 14 campings waar je eventueel nog een laatste nacht kunt doorbrengen; geen stress voorafgaand aan je vakantie en uitgerust thuiskomen.

Huren van kampeeruitrusting doe je eenvoudig via de website van Geardropper

De missie van Geardropper

De oprichters Bas Sonnevelt en Nick van den Berg leggen uit:

“We zijn een startup en willen onze grote droom najagen, namelijk kamperen toegankelijk en betaalbaar maken voor de volgende generatie kampeerders, die hun dagelijks leven steeds vaker doorbrengen achter computerschermen en andere apparaten. Onze missie is om iedereen de charme van het persoonlijke contact met locals en het slapen in een tent onder de sterrenhemel te laten ervaren. In ons drukke leven waarin we worden bestookt met informatie, vergeten we soms wat er echt toe doet. Door te kamperen worden al je zintuigen geprikkeld en kom je weer dichter bij de essentie van het leven; genieten van de eenvoud, de natuur en elkaar!”

het team van Geardropper

Het team van Geardropper

Kamperen voor de volgende generatie

We bieden de mogelijkheid om een compleet kampeerpakket (tent, stoelen, tafel, koelbox, etc.) te huren op uiteenlopende kampeerbestemmingen, dus zowel plekken dichtbij huis als op plekken die te ver weg of te duur zijn om met de auto te bereiken. De mogelijkheid om de complete uitrusting mee te nemen is uniek in tegenstelling tot de vele opties die er al zijn om te huren, zoals bijvoorbeeld een vooraf opgezette tent die je niet mee kan nemen en vaak van zaterdag tot zaterdag moet reserveren. Kortom, als je een kampeeruitrusting huurt bij Geardropper dan kies je zelf je aankomst- en vertrekdatum en vlieg je alleen met je kledingkoffer voordelig naar de bestemming waar je geboekte uitrusting netjes klaar staat op het door jou gekozen Service Point. Wil je ook opzet- of inpakservice? Dat kan! Het Service Point zorgt dan dat alles is opgezet, zodat je bij aankomst alleen nog maar je tent in hoeft te duiken. Na afloop van je vakantie lever je de uitrusting weer in bij het Service Point, of je laat deze inpakken na de laatste nacht verbleven te hebben op de camping van het Service Point.

Het team achter Geardropper kan niet wachten tot ze de eerste gasten in 2017 mogen verwelkomen in samenwerking met de deelnemende campingeigenaren.

Het team achter Geardropper kan niet wachten tot ze de eerste gasten in 2017 mogen verwelkomen in samenwerking met de deelnemende campingeigenaren.

Hoe werkt Geardropper?

Mensen reizen met het vliegtuig eenvoudig naar het dichtstbijzijnde vliegveld en rijden vervolgens met hun huurauto naar het Service Point, waar ze hebben aangegeven de kampeeruitrusting te willen ophalen. De Service Points zijn kleinschalige campings waarbij de natuur, de gastvrijheid en de eenvoud centraal staan. Deze natuurcampings zorgen in samenwerking met Geardropper dat de geboekte uitrusting klaar staat of is opgezet bij aankomst. Op deze manier maken deelnemende campings kamperen in hun regio mogelijk voor iedereen en houden ze er een leuke vergoeding aan over. Naast een percentage van het huurbedrag ontvangen deelnemende campings een vergoeding voor de aanvullende services die klanten kunnen boeken. Zo gaat de toeslag die klanten betalen voor opzet- en inpakservice en de staanplaats voor de eerste en/of laatste nacht nagenoeg geheel naar de campingeigenaar.

Geardropper is avontuurlijk kamperen op plekken ver weg van huis.

Geardropper is avontuurlijk kamperen op plekken ver weg van huis.

Op deze manier ontstaat er een win-win situatie voor alle betrokken partijen; een schappelijke huurprijs voor kampeerders en een mooie kans voor lokale ondernemers om hun camping op de kaart te zetten en hun omzet te verhogen.

Kampeerders blij maken en een onvergetelijke ervaring bezorgen! Meer lezen over deze gave startup en je alvast oriënteren naar de mogelijkheden: www.geardropper.com. En vergeet ze ook niet te volgen op Instagram en Facebook.

Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>