Fietsvakantie in Nederland

Ons kleine kikkerlandje heeft heel wat moois te bieden. De meest prachtige landschappen en wateren zijn in Nederland te vinden. En wat is er nou leuker dan deze prachtige natuur te ontdekken op de fiets? Ervaar de mooie plekken van dichtbij en verdwaal in het oer-Hollandse landschap. Er zijn ontelbaar veel fietsroutes te vinden die je alle mooie plekken van ons land laten zien. Laat je inspireren en stap op de fiets!

Fietstour door de Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In deze mooie natuur leven veel verschillende dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, reeën en natuurlijk ontzettend veel vogels. Door dit grote gebied worden veel routes aangeboden, die allemaal weer wat anders te bieden hebben. Je kunt een uitgestippelde route nemen of zelf je tocht samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wanneer je op pad bent door dit prachtige gebied, vergeet dan niet af en toe te stoppen om een foto te maken. Het is de ideale plek om prachtige natuurfoto’s te maken. Zorg natuurlijk wel altijd voor een goed Samsung Galaxy Xcover 4S hoesje. Je telefoon kan snel op de grond vallen en dat is natuurlijk zonde. Na je fietsavontuur op de Veluwe kun je dit prachtige natuurpark ongetwijfeld toevoegen aan je favoriete plekken in Nederland!

Fietsvakantie Veluwe

Fietsvakantie in Nederland: rondje IJsselmeer

Tijdens je fietstocht rondom het IJsselmeer heb je een perfecte mix van wisselende landschappen, uitzicht over het water en typische Hollandse dorpjes en steden. Een perfecte manier om cultuur te snuiven in eigen land. Maak kennis met prachtige stukjes Nederland en laat je meenemen in de oude cultuur. Tijdens je fietstocht langs het IJsselmeer is een telefoonhouder voor op de fiets een onmisbare accessoire. Zo heb je een goed overzicht van de route en zit je telefoon niet in de weg. Je kunt beide handen aan het stuur houden en je volledig focussen op de weg én natuurlijk de omgeving. Een aanrader! Wanneer je een fietstocht plant langs het IJsselmeer kun je voor een uitgestippelde fietsvakantie kiezen, maar je kunt natuurlijk ook je hele reis volledig zelf samenstellen.

rondje IJsselmeer

Fietsvakantie op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden lenen zich perfect voor een heerlijke fietsvakantie. Beginnen op het vasteland om vervolgens tussen de eilanden te hoppen. Een unieke manier om dit stukje Nederland te ontdekken. Elk eiland heeft een eigen karakter met zijn eigen charmes. Ervaar de verschillende flora en fauna, waai uit op de boot en sluit de dag af met een verkoelend drankje op het terras aan het strand. Wanneer je gaat hoppen tussen de eilanden is het aan te raden om van te voren te reserveren. Zo weet je zeker dat er plek is en dat je terecht kan met een fiets. Tijdens de fietstocht langs het water zijn er een aantal telefoon accessoires die niet mogen ontbreken in je bagage. Om te beginnen een telefoonhouder voor op de fiets, een powerbank om je telefoon onderweg op te laden en tot slot een krachtig telefoonhoesje. Daarnaast zijn een flesje water, een zonnebril en een camera geen overbodige luxe. Zo ga je in ieder geval goed voorbereid op pad wanneer je dit prachtige natuurgebied bezoekt. Een perfecte plek om tot rust te komen en het drukke vasteland achter je te laten.

Team Reishonger
Follow us
Laatste berichten van Team Reishonger (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>