Wereldreis in 5 minuten

Op Reisbijbel zagen we de fantastische video van Kien Lam uit San Francisco. Kien reisde in 2010 en 2011 in 343 dagen rond de wereld naar achtereenvolgens de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Marokko, Egypte, Turkije, Jordanie, Thailand, Indonesië, Japan, Argentinië, Uruguay, Chili, Bolivia en Peru. Tijdens haar reis reisde ze met 19 vliegtuigen, 58 bussen en 18 boten en maakte ze in totaal maar liefst 6.237 foto's.

Kien reisde in 2010 en 2011 343 dagen rond de wereld naar achtereenvolgens de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Marokko, Egypte, Turkije, Jordanie, Thailand, Indonesië, Japan, Argentinië, Uruguay, Chili, Bolivia en Peru. Reis met haar mee in deze fantastische reisvideo die je in 5 minuten meeneemt rond de wereld.

Op Reisbijbel zagen we de fantastische video van Kien Lam uit San Francisco. Kien reisde in 2010 en 2011 in 343 dagen rond de wereld naar achtereenvolgens de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Marokko, Egypte, Turkije, Jordanie, Thailand, Indonesië, Japan, Argentinië, Uruguay, Chili, Bolivia en Peru. Tijdens haar reis reisde ze met 19 vliegtuigen, 58 bussen en 18 boten en maakte ze in totaal maar liefst 6.237 foto’s.

Van al die foto’s van haar reis maakte ze deze prachtige video met versnelde beelden van bekende en minder bekende locaties over de hele wereld. Kien bezocht typische toeristenattracties, zoals het Yosemite National Park, Stonehenge, de Eiffeltoren, Cappadocië (Turkije), de Dode Zee (Jordanië), Uluwatu (Bali) en de Machu Picchu. Ook zijn er onbekendere locaties te zien, zoals plaatsen in Bolivia, Chili, Marokko en Jordanië.

Speeding Around The World In Under Five Minutes is al duizenden keren bekeken op internet. Reis met haar mee in deze fantastische reisvideo die je in vijf minuten meeneemt rond de wereld.

Time is Nothing // Around The World Time Lapse from Kien Lam.

Martijn
  1. GJ Zwaan zegt:

    Wauw, wat een mooi video! En wat een geweldige manier om je foto’s te delen met anderen. Ik ben benieuwd hoe ze het precies gedaan hebben, dan kan ik het ook eens proberen…

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>