Slapen tussen de leeuwen in Safari Resort Beekse Bergen

Op safari in Nederland kon al, maar wist je dat je ook kunt slapen tussen de dieren in Safari Resort Beekse Bergen? Je wordt wakker van het verre gebrul van een leeuw. Wanneer je voorzichtig het gordijn van je slaapkamer openschuift, kijk je recht op een kudde zebra’s. Of giraffen. De dag breng je door in de luxe van je lodge, of je gaat op safari. ’s Avonds verwerk je alle indrukken op je veranda of in je sauna, terwijl in de verte de antilopen en neushoorns zich klaarmaken voor de nacht.

Op safari in Nederland

Beekse Bergen is met 125 hectare (dat zijn 185 voetbalvelden!) het grootste wildlife park van de Benelux. Op slechts een uur van Amsterdam en anderhalf uur van Brussel en Keulen wachten 1.600 dieren om te worden ontdekt. Per voet, boot, bus of auto. Vanaf april 2018 brengen we nog een reden om het safaripark te bezoeken: Safari Resort Beekse Bergen.

“Klinkt dit als een luxe vakantie in Afrika? Ja! Maar je bent in Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek!”

Safari Resort Beekse Bergen

Aan de rand van het wildlife park wordt een exclusief resort gebouwd, dat rechtstreeks toegang geeft tot Safaripark Beekse Bergen. Het resort wordt bijzonder ruim opgezet met vrijstaande bungalows (lodges), safaritenten en zelfs boomhutten, verspreid over savannes en bos- en watergebieden, en met dieren op zichtafstand van de accommodaties! Op de savannes leven onder meer neushoorns, giraffen, struisvogels, zebra’s en antilopen. De bosgebieden huisvesten dromedarissen, zeboes en zelfs leeuwen. In het watergebied zwemmen de zeehonden rond. Op de website van vakantiepark specialist Parkvakanties vind je meer informatie over Safari Resort Beekse Bergen.

Slapen in een lodge, safaritent of boomhut?

Safari Resort Beekse Bergen biedt toegankelijke luxe. Die toegankelijkheid zie je terug in de prijs van het resort, de luxe in de accommodaties en de faciliteiten.

Kies je voor een lodge, safaritent of boomhut? De 6- en 8-persoons lodges zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over luxe apparatuur en heeft de badkamer een inloopdouche én sauna. De 6-persoons Kidslodges heeft een inloopdouche en bad en de kinderen kunnen buiten lekker spelen in een omheind hofje. In de 14-persoons groepslodge kun je met de hele familie of vriendengroep gezellige dagen doorbrengen in je lodge en de prachtige omgeving.

Slapen op Safari Resort Beekse BergenBeekse Bergen vakantiepark

Voor een unieke slaap- en woonervaring boek je een 6-persoons boomhut. Tussen de boomtoppen kijk je uit over de natuur. Maar je hebt wel een moderne keuken en een badkamer met douche! Ga je voor het échte safarigevoel? Dan slaap je in een van de bijzonder luxe uitgevoerde safaritenten: de ideale mix tussen het comfort van de lodges en het plezier van kamperen. Alle accommodaties beschikken over (glasvezel) wifi en heerlijke boxspring bedden.

Faciliteiten op het resort

Vanzelfsprekend hebben gasten van het Safari Resort onbeperkt toegang tot het safaripark en Speelland Beekse Bergen. Daarnaast bieden een overdekt zwembad, bowlingbaan en binnenspeeltuin in centrumgebouw Karibu Town de nodige afwisseling. Eten doe je in restaurant Moto; de Afrikaanse gerechten worden bereid boven de lavastenen en dit proef je in de authentieke en volle smaken. Eet je liever in de rust en het comfort van je accommodatie? Geen probleem, er is een bezorgservice die je maaltijd tot aan de deur brengt.

Safari Resort Beekse Bergen opent 23 april 2018 haar deuren voor de eerste gasten. Ook Reishonger is erbij! Heb je vragen of kunnen we iets voor je uitzoeken? Laat het ons weten! Check hier meer informatie over het nieuwe Safari Resort.

Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>