Fanflight to Ibiza!

De eerste Fanflight is een feit! Reishonger was getuige van deze eerste crowdsourced trip ter wereld en vloog met alle andere gelukkigen mee naar Ibiza.

fanflight transavia

In vier weken tijd konden Facebook fans van Transavia de gehele trip samenstellen. Zowel de bestemming, het welkomstdrankje, de inhoud van de goodiebag, het eten aan boord van het vliegtuig als het programma van overdag, het muziekthema van de avond en de dresscode voor de gehele trip werden via Social Media bepaald. 64 prijswinnaars hadden het geluk om met twee personen met de Fanflight mee te vliegen naar party-eiland Ibiza.

De eerste Fanflight ever
In de vroege ochtend van 15 oktober vertrekken vanuit heel Nederland Fanflight winnaars richting Rotterdam The Hague Airport. Meer dan 120 enthousiaste Transavia fans en Radio 538 luisteraars hebben het geluk deel uit te maken van deze eerste Fanflight ever.

Ondanks het tijdstip is het ontvangst op de luchthaven meteen één groot feest! Iedereen wordt persoonlijk en enthousiast welkom geheten door 538 dj Barry Paf en de Stewardessen van Transavia. Na het inchecken kan het echte feest beginnen. Met een zonnige vruchtencocktail en een swingend muziekje worden de gasten speciaal welkom geheten door Matthijs ten Brink (directeur Transavia) en Jacqueline Smit (directrice Radio 538). Nadat iedereen de goodiebag in ontvangst genomen heeft kan het het boarden beginnen… we’re going to Ibiza!

Ook aan boorfanflight sushid staat de keuze van het publiek centraal. De stewardessen serveren een heerlijke sushi maaltijd (deze maaltijd zou elke vlucht geserveerd moeten worden!). Met uitschuifbare chopsticks geniet iedereen van deze overheerlijke traktatie en ondertussen brengt de stand-up comedian Jeffrey Spalburg ons met zijn verrassingsoptreden op grote hoogte aan het lachen. Ook dj Bakermat is al aanwezig en iedereen kijkt uit naar zijn privé optreden deze avond. De vlucht vliegt voorbij en na twee uur is het zover… we zijn op Ibiza!
Hotel Garbi Ibiza
Sunweb verzorgt voor deze trip een luxe 4 sterren hotel, waar iedereen zich koning te rijk voelt. Meteen na aankomst staat de lunch klaar. Na de kamers bewonderd te hebben is het tijd voor het middagprogramma.

Relaxen op Playa d’en Bossa
De gekozen activiteit is relaxen… en relaxing it is!
Lopend in de branding van de zee aan het witte zandstrand van Ibiza bereiken we Beachclub Nassau. Deze bekende beachclub is gelegen aan het populaire strand Playa d’en Bossa. Op het strand staan drie massagetafels klaar en ook een gezellig kraampje met Hair Feathers. Dit wordt relaxen op topniveau. Mocht een massage nog niet ontspannen genoeg zijn, er staat ook een Tai Chi instructrice klaar om het begrip relaxen naar een hoger niveau te tillen.

massage Playa d’en Bossa

Met een glaasje Cava in de hand, de brandende zon op je huid, het geruis van de zee en de klanken van Beachclub Nassau op de achtergrond is het ultiem genieten. Genieten op een manier en locatie waarover je normaal gesproken in oktober alleen nog maar naast de kachel weg kunt dromen…

One Night with Spotlight
Na een heerlijk diner word het tijd om ons op te maken voor het hoogtepunt van de trip… een echte Ibiza party met privéoptreden van dj Bakermat. Bar 9 Nine is het decor van deze avond en ondanks dat het feestseizoen op Ibiza net is afgelopen maken dj Bakermat en Radio 538 dj’s Jens Timmermans en Barry Paf er een feest van. Aan drankjes en goede beats geen tekort en moe en voldaan wordt iedereen met de bus naar zijn/haar 4 sterren bed gebracht om weg te dromen met mooie herinneringen aan deze ongelooflijke dag.

Missie geslaagd!
Via Social Media werd een grote doelgroep bereikt en het aantal Facebook-fans van Transavia steeg tot boven de 100.000. In totaal werden 3 miljoen Facebook-gebruikers bereikt met deze actie en hebben meer dan 15.000 fans meegeholpen met het samenstellen van de Fanflight.

De professionele organisatie vanuit transavia en Radio 538 en de bijdrage van onder andere Sunweb en Social Media Bureau Dorst & Lesser hebben bewezen dat het mogelijk is om in een zeer korte periode een geweldige trip te organiseren. Alle prijswinnaars hebben enorm genoten en aan alle opgegeven wensen was tijdens de trip gedacht. Van welkomstcocktail en goodiebag tot activiteiten, alles klopte tot in de kleinste details. Hoe bijzonder is het om zo’n trip mee te mogen maken en wat een feest is het om als organisatie een trip naar alle wensen van je fans te mogen samenstellen. De eerste Fanflight was een groot succes!

fanflight ibiza

Eefje
Laatste berichten van Eefje (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>