Van Dutch Design tot wadlopen

Expedia Pioneer Daisy heeft in de maand oktober hele bijzondere dingen gedaan. Zo heeft ze een bezoek gebracht aan de Dutch Design Week in Eindhoven, heeft ze zich onder laten dompelen in Scandinavische sferen en is ze naar Texel geweest waar ze heeft wadgelopen. Lees hieronder een tipje van de sluier en laat je inspireren.

Lopen op het Wad

Van Dutch Design en Scandinavische invloeden, door naar het wad. Expedia Pioneer Daisy doet verslag!

Dutch Design Week

Eindhoven stond in oktober in het teken van de Dutch Design Week. Daisy is een dagje langs geweest en liet al het mooie, grappige, bijzondere en indrukwekkende wat er te zien was op zich af komen. Vloerkleden van satéprikkers en bierflesjes, maar ook de meest kleurrijke jurken hebben haar verbaasd doen staan. Deze inspirerende week in Eindhoven doet ons beseffen dat we veel creatievelingen in ons land hebben en daar mogen we best trots op zijn. Ben je van plan om volgend jaar te gaan? Lees dan de blog van Daisy waarin ze ook een paar tips geeft voor een bezoek aan Dutch Design Week.

Nordic Delight

Daisy waande zich volledig in het Noorden van Europa tijdens het Nordic Delight Festival in Utrecht. Vele invloeden uit Scandinavië komen naar ons land en herkennen we in het dagelijks leven. Denk eens aan de mode. Loop een willekeurig boetiekje binnen en er hangen Scandinavische topjes, jasjes en broeken in de rekken. Ditzelfde geldt voor meubels. Maar op dit festival heeft Daisy meer dan alleen mode of interieurtrends gevonden. Ze liet zich onderdompelen in de Scandinavische cultuur en maakte kennis met Zweedse taartjes, Noorse mosselen en Deense muziek.

Wadlopen op Texel

Als je van plan bent om iets actiefs te gaan doen in Nederland, denk je niet direct aan Wadlopen. Daisy raadt het echter aan iedereen aan, want voor haar was wadlopen op Zandplaat Balgzand bij Texel een hele indrukwekkende ervaring. Daisy heeft geprobeerd dat gevoel op papier te zetten en vast te leggen met foto’s. De bijzondere lucht, de ondergaande zon, het uitgestrekte uitzicht en het wad blijken een betoverende combinatie.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>