Zeven exclusieve droombanen

Meer dan 2.100 actieve deelnemers en circa 35.000 internetbezoekers: na het overweldigende succes van 2010 worden er opnieuw een aantal droombanen weggegeven in het nummer 1 vakantiegebied van Zwitserland.

Droombanen in Zwitserland Graubünden

Zeven exclusieve droombanen

Vanaf vandaag kan je solliciteren naar een aantal heel bijzondere banen in Graubünden. Er zijn in totaal zeven nieuwe, niet-alledaagse verblijven van een week te winnen in een uniek vakantiegebied van Zwitserland. De banen variëren van kaasmaker op een Alpenberg tot non in een prachtig klooster tot het organiseren van een ‘sneeuwvoetbaltoernooi’ met bekende voetballers.

Graubünden

Graubünden is een uitgestrekte regio in het zuidoosten van Zwisterland en voornamelijk bekend om haar skigebieden, waaronder Flims, Arosa en Lenzerheide. Maar ook ‘s zomers heeft het gebied veel te bieden! Om de veelzijdigheid van de regio te laten zien biedt Graubünden vanaf maart 2011 zeven uiteenlopende banen in de regio aan.


Meer weten?

Wil je weten wat Erik de Zwart als machinist heeft beleefd, hoe onze paarden de Alpenpaarden-fluisteraarsfamilie hebben toegehinnikt of je verbazen hoe onze river rafting gids de wilde wateren van de Inn heeft weerstaan: onze Best of Video geeft een korte, amusante blik op de droombanen 2010.

Je kunt je aanmelden op www.droombaan.graubuenden.ch of via Facebook. Degene die de meeste stemmen voor zijn/haar sollicitatie krijgt wint de baan. Het enige dat je terug hoeft te doen is je ervaringen delen op hun blog!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>