Vipio – dé website voor bijzondere overnachtingen

Ken je dat. Urenlang op talloze boekingswebsites zoeken naar bijzondere, unieke of originele accommodaties voor een nachtje weg of korte vakantie. Dan hebben we goed nieuws! Want dat hoeft tegenwoordig niet meer. Op boekingsplatform Vipio zijn namelijk alle bijzondere overnachtingen in Nederland en België op één enkele site verzameld. Of het nu gaat om overnachten in een boomhut, een prachtig kasteel, een pipowagen of in een omgebouwde hijskraan, je vindt het allemaal op Vipio.

De bijzondere overnachtingen op Vipio hebben allemaal de wow-factor en zorgen voor herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet. Daarnaast kun je op Vipio direct zien of een accommodatie beschikbaar is en daarna ook meteen boeken.

Op Vipio kom je honderden bijzondere en unieke overnachtingen tegen, maar omdat we ze helaas niet allemaal kunnen laten zien hebben we een selectie gemaakt met drie pareltjes die je zeker op je bucket list zou moeten zetten.

#1 De mooiste pipowagen van Nederland

Deze prachtige pipowagen in Overijssel is misschien wel de mooiste pipowagen van Nederland. De pipowagen met opvallende kleuren komt oorspronkelijk uit Roemenië en is geschikt voor een overnachting met twee personen. De pipowagen is helemaal handgemaakt en alles is tot in detail afgewerkt en in klassieke stijl ingericht. En alsof dit nog niet bijzonder genoeg is heeft de pipowagen ook nog een eigen privé tuin met sauna en overdekte jacuzzi waar je gebruik van kunt maken. In de pipowagen vind je naast een groot bed ook een keuken en badkamer met douche. Kortom, een prachtige overnachting die je lang zal bijblijven.

overnachten in een pipowagen

#2 Slapen in een vuurtoren

Ben je op zoek naar de ultieme romantische overnachting? Dan is een nachtje in deze vuurtoren precies wat je zoekt. Deze prachtige vuurtoren staat in de haven van Harlingen (Friesland) en biedt een adembenemend uitzicht over de Waddenzee. De vuurtoren werd in 1998 buiten gebruik gesteld en biedt tegenwoordig een romantische overnachtingsplaats voor twee gasten. In de vuurtoren is een compleet appartement gebouwd, met een badkamer met ronde doucheruimte, een groot bed en een gezellige leefruimte. Via de trap klim je naar het lichthuis onder de koperen koepel, vanuit waar je de omheinde omloop kunt betreden die rondom het lichthuis loopt. Het hoogste uitkijkpunt op 24 meter hoogte geeft een uniek uitzicht op de Waddenzee en de historische binnenstad van Harlingen. Wil je deze overnachting nog romantischer maken dan kun je ook nog een champagne ontbijt bijboeken.

slapen in een vuurtoren

#3 Familie boomhut in Drenthe

Deze fantastische boomhut is te vinden en Drenthe en er kan in worden geslapen met zes personen. De boomhut is voorzien van alle luxe en ontzettend ruim. Zo zijn er twee slaapkamers, een keuken, badkamer en woonkamer. Je zult het gezicht van je kinderen niet gauw vergeten als je ze gaat vertellen dat ze in deze boomhut gaan overnachten! De boomhut heeft een waanzinnig uitzicht en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het bos naast de boomhut. Als de zon schijnt kun je op het grote terras zitten en genieten van een kopje koffie of een drankje. Willen jullie ook eens in deze boomhut overnachten? Wees er snel bij want de boomhut is heel snel volgeboekt.

overnachten in een boomhut

Op Vipio vind je een grote diversiteit aan unieke overnachtingen. Zo kun je er terecht als je een bijzondere overnachting zoekt voor twee personen, maar ook als je iets origineels zoekt voor je gezin of hele familie. Heb je zelf een hotel, B&B, vakantiepark of vakantiehuisje met een bijzondere overnachting? Dan kun je die ook gaan verhuren via Vipio. Ga naar www.vipio.com/nl/aanbieden en ontdek alle voordelen.

Team Reishonger
Follow us

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>