Vier jij de liefde in Venetië of tussen de pinguïns?

Red de romantiek door dit jaar het Valentijnsweekend goed in te luiden met een serie romantische, online experiences. Stap samen in een gondel met zonsondergang, leer de liefdesrituelen van pinguïns kennen of bewonder live de adembenemende skyline van New York. Het ticketplatform Tiqets heeft vijf originele virtuele uitjes in het buitenland voor jou en je date geregeld. Exclusief, live én het kost je helemaal niets.

Zorg dus dat je met je liefde klaar zit op vrijdag 12 februari wanneer deze tour d’amour start. Je kan alle vijf de experiences volgen of maar eentje. De keuze is aan jou.

Dwaal door het Palácio da Pena in Sintra, Portugal

Laat je virtueel meenemen door de gangen van Europa’s meest romantische zomerpaleis. Daar ontvouwt zich een liefdesverhaal in het kleurrijke Palácio da Pena waar een illustere operazangeres ooit het hart veroverde van een prins. Ontdek in het Portugese Sintra twee epische liefdesverhalen. Start om 16.00 uur.


Parc Sintra

Met zonsondergang door de kanalen van romantisch Venetië

Stap met je date in een gondel in Venetië en bekijk live een romantische zonsondergang. Terwijl de gondelier de beroemdste liefdesverhalen uit de Italiaanse stad vertelt, vaar je langs de prachtigste gevels en onder romantische bruggen van deze waterstad. Start om 17.15 uur.

Kijk eeuwige liefde af van de pinguïns in Californië

Deze trip voert naar Long Beach, Californië. Daar krijg je een kijkje in het liefdesleven van de pinguïns. Deze grappige, intelligente dieren zijn uitermate trouw en levenslang partners in crime. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, vertelt een verzorger live in je huiskamer. Start om 19.00 uur.

Voel de liefde van Dalí voor zijn muze Gala

Loop door het Gala Dalí Kasteel in het Spaanse Púbol. De plek aan de Costa Brava waar het kasteel staat dat de surrealistische schilder Dalí ooit voor zijn muze Gala kocht. Tussen Gala en de kunstenaar was het liefde op het eerste gezicht en overal in het kasteel is de letter G aanwezig. Het verhaal wil dat Dalí zonder haar nooit het kunsticoon was geworden dat hij nu is. Start om 20.00 uur.

Luister naar Love Stories vanaf het One World Observatory

Vanaf het One World Observatory kijk je uit over de ‘city that never sleeps’. En hoor je live hoe de Brooklyn Bridge werd gered door de liefde en het verhaal over de beruchte Times Square Kiss. New York is een onuitputtelijke bron van liefdesverhalen. Ga mee naar het One World Observatory om over de stad uit te kijken en luister samen naar NewYork Love Stories. Start om 21.00 uur.

New York

Lijkt het je wat? Schrijf je hier in en maak er vrijdag een gezellige avond van. Als je het liever op 14 februari bekijkt met je geliefde, geen zorgen. Als deelnemer ontvang je de opname na het live-event zodat je de beelden het hele Valentijnsweekend kunt terugkijken. Leuke bijkomstigheid: de hotels van CitizenM doen ook mee om jouw Valentijnsdate te redden. Volg Tiqets op Instagram en maak kans op een nacht voor twee in een van de hippe designhotels.

Denise

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>