Vakantiebeurs 2016 met korting

De nieuwste droombestemmingen, bijzondere tips van locals en een culinaire ontdekkingstocht. Honderden deelnemers staan te trappelen om jou de wereld te laten zien! Kom je ook? Bestel nu online je kaartje voor de Vakantiebeurs 2016 met korting en betaal slechts € 12,-. i.p.v. € 15,50 aan de kassa.

De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit! Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, duiken voor de kust van Mozambique of marshmallows roosteren op de Camping by Night. Jouw vakantievoorpret begint hier en dit jaar gaan we nóg een stapje verder. Kom ook genieten met korting vakantiebeurs 2017 in Utrecht!

Vakantiebeurs 2016

Proef, zie en ervaar zinderend Afrika in een levensecht Masai-dorp, zoek neusapen in onontdekt Borneo of wandel door een Duizend-en-één-nacht sprookje. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie. Speciaal voor solo travellers is er dit jaar ‘Vakantiebeurs goes solo’: vind je nieuwe reispartner bij het meetingpoint of tijdens de speciale culinaire route voor soloreizigers. De échte foodies laten zich culinair verleiden in het kooktheater of slaan hun slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Regel hier met korting je toegangskaart(en)

De Vakantiebeurs vindt plaats van 13 t/m 17 januari 2016 van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 15 januari is de beurs geopend tot 20:00 uur, de Vakantiebeurs by Night. Bankpas bij de hand? Klik op deze link om je kaartjes met voordeel online te bestellen.

Actiecode vakantiebeurs 2016

Kennissen wezen ons een aantal jaar geleden al op deze handige link. Hiermee krijg je 3,50 euro korting op de reguliere toegangsprijs als je online kaartjes bestelt. In plaats van € 15,50 tijdens de Vakantiebeurs kost je kaartje dan € 12,- mits je vóór 13 januari 2016 online je kaarten bestelt. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag. Ga naar deze link. Je korting wordt direct verrekend in de prijs.

Win een reis met je kaartje

Naast een korting van meer dan vier euro per toegangskaartje hebben we nog iets leuks in petto. Als je nu een kaartje bestelt voor de Vakantiebeurs ding je automatisch mee naar een wel héél spectaculaire prijs: Een 3-weekse droomreis door Nieuw-Zeeland voor 2 personen, inclusief verblijf, huurauto en 5 bijzondere activiteiten, samengesteld door TravelEssence. Bestel nu je kaartje en ding mee naar deze droomreis! Naast TravelEssence zijn er bijna 1000 andere exposanten te vinden op de beurs, voor ieder wat wils.

kaartje met korting vakantiebeurs

Wij wensen je alvast heel veel plezier op de vakantiebeurs in Utrecht!

Ga hier naar de kortingscode voor de vakantiebeurs 2018.

Dionne

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>