Vakantiebeurs 2015 met korting

Vakantiekriebels, op zoek naar dé ultieme reisbestemming of ben je al op zoek naar vakantievoorpret? Bezoek de Vakantiebeurs en ontdek een wereld vol inspiratie. In één dag reis je naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Kom duiken of wandklimmen, maak een wandeling door de jungle of geniet op een van de Mediterrane terrasjes. Niet voor niets is het nieuwe motto 'Je zou zweren dat je er al was'.

De kortingscode voor de vakantiebeurs 2018 vind je hier.

Vakantiebeurs 2015

Op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je leuke ideeën voor volgende reizen opdoen. Je kan ook naar de Jaarbeurs komen om de komende vakantie daadwerkelijk te boeken. Je vindt er de meest uiteenlopende informatie, de laatste trends en je kan er veel zien én doen! Je spreekt er de locals of reisleiders die een bestemming zelf door-en-door kennen en je de echte geheime tips kunnen geven. Wat je bestemming ook wordt, je vertrekt beter vanaf de Vakantiebeurs! Van 14 t/m 18 januari is het weer zover; het is tijd voor de 45ste editie van de Vakantiebeurs!

Nieuw op de Vakantiebeurs
‘Je zou zweren dat je er al was’… dit keer kun je op de Vakantiebeurs nóg meer doen, zien, proeven en je volledig onderdompelen in andere culturen en grensverleggende activiteiten.

We kunnen nog niet alles verklappen, maar een klimmuur en een duikbassin zijn al besteld. Wandelen door de woestijn, op de Noordpool en in de jungle behoren deze editie van de Vakantiebeurs zeker tot de mogelijkheden. Ook komt er een Kooktheater waar je letterlijk een voorproefje krijgt van jouw droombestemming, wordt het Trein- & Vakantiepaviljoen uitgebreid met een bioscoop en helpen zelfstandige reisadviseurs je aan een persoonlijk reisadvies-op-maat.

Vakantiebeurs App
Drie weken voor de start van de beurs, kun je hier gratis de Vakantiebeurs App downloaden. Superhandig voor op de beurs, want in de app vind je de plattegrond, alle exposanten en het programma. En vergeet niet tijdens de Vakantiebeurs je beursbelevingen op social media te delen. Tweet mee met #vakantiebeurs en @devakantiebeurs.

vakantiebeurs2015

Regel hier met korting je toegangskaart(en)
Bankpas bij de hand? Klik op deze link om je kaartjes met voordeel online te bestellen. Je kan voor de voordeelkaarten ook terecht bij een van de ANWB winkels.

Kennissen wezen mij een aantal jaar geleden op deze handige link. Hiermee krijg je 4 euro korting op de reguliere toegangsprijs als je online kaartjes bestelt. In plaats van € 15,50 kost je kaartje dan € 11,50, mits je vóór 13 januari 2015 online je kaarten bestelt. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag. Naast een korting van vier euro per toegangskaartje maak je ook nog eens kans op een reis naar het gastland Spanje! Alles onder de zon!!

Speciale kortingskaarten
De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015 van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 17 januari is de beurs geopend tot 21:00 uur, de Vakantiebeurs by Night.

Als je nou alleen ‘s middags kan, of denkt niet een hele dag nodig te hebben voor het ontdekken van je nieuwe vakantie, dan kan je een voordelige middagkaart kopen. Het kaartje kost 9 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de kassa tijdens de beurs. Je mag de beurs dan bezoeken vanaf 14:00. Een kaartje voor vrijdagavond, geldig tussen 17:00 en 21:00 kost online 6 in plaats van 8 euro.

Proef de vakantiesfeer
Liefde voor een land gaat door de maag! Precies daarom is er dit jaar weer de Culinaire Route, waarbij je allerlei wereldhapjes en lokale drankjes kunt proeven. Bij je entreebewijs kan je zeven “gratis” wereldhapjes kopen, al kost dat je wel 7 euro.

De zeven bestemmingen die meedoen aan de Culinaire Route verrassen je met hun eigen, kenmerkende gerecht. De zeven wereldse smaakmakers zijn pittige gehaktballetjes uit Curaçao, een wijnproeverij ‘Route de France’ en ook voor Duitsland, smakelijke boboti uit Zuid-Afrika en Ierse cheesecake om de Culinaire Route af te sluiten. Spanje en Amerika hebben hun culinaire hoogstandjes als laatst verklapt… De pinchos del día van Gastland Spanje zijn kleine hapjes die bij een drankje aan de bar in Noord-Spanje worden geserveerd. Amerika heeft een sappig, vers stuk hamburger bereid met speciale Jack Daniel’s marinade en smakelijke BBQ-saus gecombineerd met een Amerikaans biertje als voorproefje. Zeven wereldse smaakmakers; proef ze allemaal!

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>