Uniek aanbod voor onze lezers!

De redactie van Reishonger heeft een uniek aanbod voor onze lezers: 14 dagen naar het eiland Sachalin, een bestemming die nog niet veel mensen in de wereld hebben bezocht.

Ongerept Sachalin

De redactie van Reishonger heeft een uniek aanbod voor onze lezers: 14 dagen naar het eiland Sachalin, een bestemming die nog niet veel mensen in de wereld hebben bezocht.

Reisspecialist Natuurlijk Reizen en Topo Travel hebben een bijzondere bestemming in hun assortiment opgenomen namelijk Sachalin.

Nog iets verder dan Vladivostok, ten noorden van Japan, ligt het eiland Sachalin dat samen met de Kurillen-eilanden het ‘Sachalinskaya Oblast’ vormt. In 1643 was de Nederlandse ontdekkingsreiziger en cartograaf Maarten Gerritszoon de Vries, de eerste West-Europeaan die voet aan wal zetten op Sachalin. Een boeiend eiland dat voor de avontuurlijk geïnteresseerde reiziger veel te bieden heeft.

Wij organiseren deze reis in samenwerking met sociaal en economisch geograaf Nicole Rutten, die drie jaar op Sachalin heeft gewoond. In die tijd heeft zij dit – voor de (buitenlandse) toerist – vrij ontoegankelijke eiland stap voor stap weten te ontdekken. Vanuit een grote interesse voor mens, natuur, cultuur en historie heeft zij zich Sachalin ‘eigen’ gemaakt. Vanuit Sachalin heeft zij tevens vele reizen in de omgeving gemaakt, waardoor zij het eiland in de geografie en historie van dit deel van de wereld weet te plaatsen. Haar professionele loopbaan op het gebied van ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer en het management van branche- en beroepsorganisaties draagt er zeker toe bij dat deze expeditiereis zowel inhoudelijk als organisatorisch het hoogst haalbare voor u in petto heeft. Voorts werken wij nauw samen met een ervaren reisorganisatie op Sachalin. De reis is op verantwoorde wijze samengesteld met respect voor mens en natuur.

Vertrek 6 augustus 2011 en terug 20 of 21 augustus 2011

Meer informatie over deze bijzondere expeditiereis naar Sachalin? Reageer dan onderaan dit bericht, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op.

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>