Ultieme huwelijksreis: Bali

Het eiland Bali staat al jaren rotsvast in de top 5 van meest populaire huwelijksreis bestemmingen. Niet voor niets vinden wij. We geven je graag een top 5 met tips voor een ultieme huwelijksreis Bali.

la joya villas bali

 1. Romantisch overnachten
  Slapen in sfeervolle accommodaties is op Bali niet moeilijk. Balinezen hebben een uitermate goed gevoel voor inrichting, waardoor je kamer vaak ingericht is met veel houtwerk en bijna altijd in cottage stijl gebouwd. Twee accommodaties uitgelicht; slaap in Tirtagangga in een echt waterpaleis in de rijstvelden of in een smaakvolle bungalow helemaal in het zuiden van Bali waar je ’s ochtends je wapperende gordijnen open slaat en vanaf de klif uitkijkt over zee…
 2. Massages, mogelijkheden meer dan genoeg
  In vrijwel ieder hotel op Bali worden je traditionele massages aangeboden. Ubud, een artistieke plek midden in de rijstvelden, vinden wij de meest geschikte plek. Ook al vind je hier prima salons op bijna iedere hoek van de straat, een echte aanrader is een massage in het Maya resort & spa. Met een kabbelend riviertje op de achtergrond, verscholen in de groene natuur, geniet je hier samen van een rozenbad.
 3. Ontspannend reizen
  Op het gehele eiland heerst een relaxt eilandgevoel. Helemaal, doordat de afstanden kort zijn. In vaak nog geen twee uur tijd zit je in een compleet andere omgeving. Tenslotte raden we je aan om met een auto met chauffeur te reizen; ontspannend en helemaal niet duur. Op afgesproken tijden haalt de chauffeur je op en brengt je naar je volgende unieke plek.
 4. Huwelijksreis Bali

 5. Mystieke tempels
  De hindoeïstische cultuur komt overal op Bali tot uiting. De kleurrijke bloemoffers op straat en zogenaamde traptempels in de rijstvelden zorgen voor een vriendelijke en mystieke sfeer. Tijdens fietsexcursies door de rijstvelden in het binnenland kom je uit bij familietempels waar vrouwen met kleurrijke sari’s rijstoffers brengen aan de goden, of stuit je op een stoet met mensen met versieringen en veel fruit, op weg naar een tempel.
 6. Dineren op romantische plekken
  Net zoals romantisch overnachten is romantisch dineren op Bali geen kunst. Rond het eiland vind je diverse kustplaatsjes waar je met je voeten in het zand kan genieten van zeevruchten vers uit zee. Overigens is de Balinese keuken ook zeker een aanrader.

Wil je niet alleen op huwelijksreis naar Bali, maar er ook echt trouwen? Klik hier voor meer informatie over ons droomhuwelijk op Bali.

 1. Danielle zegt:

  Een leuk artikel. Trouwen bij een hotel hebben wij zelf 12 jaar geleden gedaan. Een relaxte manier van trouwen. Niet te vroeg op zoals in Nederland.

  Tegenwoordig is er echter nog een mogelijkheid die niet genoemd wordt in dit artikel, namelijk trouwen bij een villa. Huur bijvoorbeeld Bali Villa Nujum volledig voor jezelf en je krijgt een privé trouwerij die je nooit zult vergeten! Alles kan verzorgd worden, bloemen, taart, catering en noem het maar op.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>