Top vijf vakantiebestemmingen 2012

Heb je al nieuwe brochures besteld voor volgend jaar? Misschien al eens op Internet gesurft, of een uitstapje gemaakt naar een reisbureau? Weet jij al naar welk land je op vakantie wilt in 2012? Lees verder om de door Tenzing Travel samengestelde top 5 bestemmingen voor 2012 te bekijken.

Top vijf vakantiebestemmingen 2012

Geeft het je niet altijd een leuk gevoel om te bedenken waar je komend jaar naar toe wilt? Wat voor reis wil je maken? Een strandvakantie, of een rondreis door Azië? Er zijn zoveel mogelijkheden! Voor alle mogelijkheden kan je altijd even kijken op de website van Tenzing Travel (voorheen Kuoni).

Tenzing Travel is al meer dan 100 jaar de specialist in verre reizen. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel. Van weekendtrips tot wereldreizen, altijd alles tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om een fly-drive in de Verenigde Staten, camperhuur in Nieuw-Zeeland, een rondreis in India, een strandvakantie op een heerlijk bountystrand in de Seychellen, of een hotel in Bangkok, Tenzing Travel regelt het. Tenzing Travel wordt door de Nederlandse reisbranche al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Tenzing Travel heeft een top vijf van bestemmingen gemaakt voor vakantiereizen in 2012:

  1. Curaçao
  2. Australië
  3. Canada
  4. Malediven
  5. Indonesië

Ieder persoon zou zich thuis moeten kunnen voelen met minstens één bestemming uit deze top vijf.

Curaçao

Curaçao kan voor iedere reiziger de perfecte vakantie bieden. Curaçao, het bekendste eiland van de Antillen, kent het hele jaar door een heerlijk klimaat. Er zijn mooie stranden, Curaçao heeft een prachtige onderwaterwereld, het is rijk aan cultuur en geschiedenis, is kindvriendelijk en biedt luxe hotels aan.

Curaçao, het bekendste eiland van de (voormalige Nederlandse) Antillen in de Caribbean, kent het hele jaar door een heerlijk klimaat wat veel Nederlandse vakantiegangers doet besluiten jaar na jaar terug te keren. Het is prima toeven op de heerlijke stranden, variërend van witte zandstranden met toeristische faciliteiten tot rustige strandjes die tussen de rotsen en baaien verborgen liggen.

Australië

Australië is perfect voor de avonturiers, de backpakkers en de cultuur- en natuur liefhebbers. Wie vakantie Australië zegt, denkt aan het kosmopolitische Sydney en de Great Barrier Reef bij Cairns, de monoliet Ayers Rock in Centraal Australië, de natuur van Tasmanië, de levendige steden Melbourne en Adelaide in het zuiden, de zonnige stad Perth en de verlatenheid van het westen, en dat is nog maar een heel bescheiden greep.

Wie vakantie Australië zegt, denkt aan kosmopolitisch Sydney en het koraalrif van het Great Barrier Reef bij Cairns in Oostelijk Australië, de monoliet Ayers Rock in Centraal Australië, de natuur van Kangaroo Island en Phillip Island, de levendige steden Melbourne en Adelaide in Zuidelijk Australië, de zonnige stad Perth en de verlatenheid van Western Australië, en dat is nog maar een heel bescheiden greep. Tenzing Travel biedt prachtige rondreizen aan in alle delen van dit immense land, van autoreizen per huurauto tot camperhuur, korte tours of een uitgebreide reis in een internationale groep.

Canada

Canada is prachtig voor natuurliefhebbers, wintersporters, cultuurliefhebbers en avonturiers. In dit grote land zijn de mogelijkheden eindeloos. Onbedorven landschappen en een overvloedig dierenleven worden gecombineerd met de typisch Canadese gastvrijheid. Daarnaast zijn er in Ontario en Québec grote moderne metropolen als Toronto en Montréal.

In dit geweldige grote land biedt Tenzing Travel verschillende mogelijkheden om uw vakantie samen te stellen: rondreizen, autoreizen, internationale groepsreizen, stadsarrangementen, natuurarrangementen en hotels van comfortabel tot luxe. Velen kiezen er voor om Canada, het tweede land ter wereld qua oppervlakte, in meerdere bezoeken te leren kennen. Een rondreis door een deel van het land zal u ongetwijfeld doen verlangen naar een terugkeer voor een volgende vakantie Canada, waarbij u dan een andere regio kunt bezoeken.

Malediven

Malediven voor de romantische koppels, en liefhebbers van rust, luxe en witte stranden. De lucht is er oneindig blauw, er staan wuivende palmbomen op de oogverblindend witte stranden en het azuurblauwe water is glashelder. De rijke onderwaterwereld biedt fraaie koraalriffen en een enorm scala bont gekleurde vissen.

Wie Malediven zegt, denkt aan oogverblindend witte stranden, een oneindig blauwe lucht, wuivende palmbomen en glashelder water met een azuurblauwe kleur. Voor duikers is dit het mekka, de rijke onderwaterwereld biedt fraaie koraalriffen en een enorm scala bont gekleurde koraalvissen, zeesterren en ander dergelijk moois.

Indonesië

Indonesië is het paradijs voor liefhebbers van natuur, cultuur, prachtige stranden, en pittig eten. De Indonesische archipel wordt ook wel de Gordel van Smaragd genoemd vanwege zijn vele schakeringen groen. De lava van de vele werkende vulkanen vormt de vruchtbare basis voor de weelderige tropische flora. Indonesië is een uiterst afwisselend land, met boeiende culturen, heerlijke keuken, prachtige rijstvelden en ondoordringbare oerwouden.

Selamat Datang - Welkom in Indonesië, de archipel van ruim 13.000 eilanden die nog altijd en terecht de Gordel van Smaragd wordt genoemd vanwege zijn vele schakeringen groen. De lava van 400 nog werkende vulkanen vormt de vruchtbare basis voor de weelderige tropische flora. Bergen van wel 4000 meter hoog worden afgewisseld met uitgestrekte laagvlakten, rijstvelden, ondoordringbare oerwouden en plantages. Een grandioze vakantie Indonesië, een uiterst afwisselend land, smeltkroes van vele stammen, elk met hun eigen cultuur, tradities, riten, godsdienst, taal, muziek, heerlijke keuken, dansen en feesten.

Bekijk hier het assortiment van Tenzing Travel, en boek je vakantie voor 2012!

Martijn
  1. Ariane zegt:

    Wat jammer dat er door Kuoni nog steeds over ‘Ayers Rock’ wordt geschreven. De officiële benaming is Uluru, wat recht doet aan de oorspronkelijke bewoners van Australie: de Aboriginals.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>