Top of the Mountain 2014

James Blunt opende 29 november het wintersportseizoen van 2014/2015 in Ischgl. En hoe! 17.000 fans gingen uit hun dak van het gepassioneerd optreden van wereldster James Blunt.

James Blunt bij Top of the Mountain in Ischgl

Opening wintersportseizoen van Ischgl

Na een perfecte, zonnige skidag opende de Britse singer/songwriter James Blunt dit weekend het wintersportseizoen van Ischgl (Tirol) met een openlucht-concert voor 17.000 uitzinnige fans.

Met een gepassioneerd optreden wist James Blunt, zelf een fervent skier, het enthousiaste publiek flink op te zwepen. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld het rondje crowd-surfen in het publiek. Tal van bekende hits kwamen voorbij, daarnaast verraste hij ook met onbekender werk. Twee dagen eerder, op donderdag 27 november gingen de skiliften van de Silvretta Arena voor het eerst open in dit nieuwe seizoen. Dankzij de goede piste-preparatie kon er volop worden geskied.

Top of the Mountain, een begrip!

De lifestyle bestemming Ischgl in Paznaun staat bekend om haar grote popconcerten met internationaal bekende artiesten aan het begin en einde van het winterseizoen.

Top of the Mountain concert

Vorig jaar stond Nickelback op het podium van Ischgl, evenals Robbie Williams tijdens het afsluitende Top of the Mountain concert. Eerder stonden onder meer Rihanna, Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, The Corrs, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Katy Perry en Gossip op het podium in Ischgl.

Team Reishonger
Follow us

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>