Taalcursus in de zon

Het Middellandse zeegebied is ideaal voor iedereen die graag wil genieten van zon, zee en strand binnen Europa. Maar deze landen hebben veel meer te bieden dan alleen ontspanning en luieren. Ze hebben ook een rijke geschiedenis en cultuur waarin de taal een grote rol speelt. Denk aan Spaanse muziek, Griekse poëzie en Italiaanse operettes.

taalcursus aan de Middellandse zee

Wil je de Mediterrane landen op een andere manier beleven? Wil je meer uit je vakantie halen dan alleen ontspanning? Denk dan eens aan een taalcursus in het Middellandse zeegebied. Dompel jezelf helemaal onder in de cultuur van je bestemming terwijl je tegelijkertijd een nieuwe taal leert. Een taal leren hoeft namelijk niet saai te zijn. Vooral niet in het zuiden van Europa.

Het Middellandse zee gebied maar dan anders
Een bezoek aan de Mediterrane landen is heel anders wanneer je de taal spreekt en begrijpt. Wanneer reizigers terug komen van een vakantie zeggen ze vaak dat de mensen zo aardig en gastvrij zijn. In het algemeen is dat ook zo: Spanjaarden nodigen iedereen uit voor een strandfeest, Italianen nodigen iedereen uit voor een diner thuis en Grieken maken graag een praatje met toeristen. Is het dan niet veel leuker als je de gesprekken kunt volgen en mee kunt praten? Op deze manier leer je de lokale cultuur toch veel beter kennen?

De mooiste studiereizen en taalcursussen in Spanje, Griekenland en Italie

Doe bijvoorbeeld een cursus Spaans in Spanje en geniet van het alledaagse leven op dit schiereiland. Doordeweeks leer je de taal beter kennen en ‘s avonds laat je je meevoeren door de spontane cultuur. De cursus word gegeven in verschillende steden in Spanje. Denk aan romantisch Granada, modieus Barcelona en bruisend Madrid. Maar ook aan de eilanden Ibiza en Mallorca.

Geniet van je omgeving en maak nieuwe vrienden tijdens je verblijf. Na het afsluiten van je cursus kun je ervoor kiezen een rondreis door Spanje te maken. Op deze manier kun je je nieuwe talenkennis pas echt in de praktijk brengen.

Geniet van het Italiaanse leven
Je kan ook kiezen voor een cursus Grieks in Athene of een cursus Italiaans in Italië. Je verblijft in je eigen accommodatie naar keuze in Rome, Milaan of Florence. Geniet van Italiaanse leven en vooral van de heerlijke keuken.

taalcursus in Italie

Voel je thuis in het Middellandse zeegebied en laat je verrassen door de vele bezienwaardigheden, de mensen, de natuur en de rijke geschiedenis. Beleef de verschillende culturen en kom op plaasten waar de gemiddelde toerist niet komt. Geniet van het Middellandse zeegebied op jouw eigen manier en stel jouw persoonlijke taalreis samen op de website van ESL taalreizen.

Zelf ervaring met taalreizen in Spanje, Griekenland of Italië? Deel het hieronder met onze lezers!

  1. taalcursussen zegt:

    Mooi artikel, en is zeker een aanrader om een taal cursus in een ander land te volgen, kun je direct toepassen wat je leert.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>