Elanden en beren spotten in Algonquin Provincial Park, de wereldberoemde Niagara Falls in Ontario bewonderen en wandelen door bekende steden als Toronto en Vancouver. Wil je dit allemaal beleven in één vakantie? Het kan met een rondreis door Canada met TUI! Boek een groepsrondreis en ontdek vele hoogtepunten onder leiding van een gids of reis op eigen tempo met een huurauto. Wat je ook kiest, in Canada beleef je een absolute droomvakantie!

Eland in Canada

Elanden spotten doe je in Algonquin Provincial Park

Rondreis Canada: avontuurlijk en rustgevend

Een rondreis in Canada staat garant voor een avontuurlijke ontdekkingsreis in de ongerepte natuur gecombineerd met een bezoek aan wereldsteden als Vancouver en Toronto. Of je nu kiest voor West- of Oost-Canada, voorkeur geeft voor een individuele rondreis per auto of een groepsrondreis per bus met gegarandeerd vertrek en Nederlandstalige reisleider. In het uitgebreide aanbod van TUI is voor elke reiziger een passende reis in Canada te vinden.

Algonquin Provincial Park

Algonquin Provincial Park

Het land in Noord-Amerika is tevens zeer geschikt voor liefhebbers van rust. Je kunt er uren rijden zonder mensen tegen te komen. Houd je ogen onderweg wel goed open, want je reist door het land waar je nog échte beren kunt spotten! Bijvoorbeeld in het Algonquin Provincial Park, in de Canadese provincie Ontario, waar maar liefst 2000 zwarte beren leven. Dit park is tevens het thuis van elanden, wolven en ruim 270 soorten vogels. Houd je camera dus goed bij je tijdens een rondreis in Canada!

De Niagara Falls in Oost-Canada

Wil je Canada graag ontdekken onder leiding van een gids? Dan is een groepsrondreis in Oost- of West-Canada van TUI een aanrader! Niet alleen bezoek je de mooiste nationale parken, ook indrukwekkende steden komen aan bod. Avontuurlijke reizigers stellen hun eigen reis samen met een individuele rondreis per auto. Heerlijk ontspannen rondrijden op eigen tempo. De prachtige vergezichten zullen je verwonderen!

Niagara Falls

De Niagara Falls

Een vakantie in Canada is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Niagara Falls. Deze watervallen in Oost-Canada zijn wereldberoemd en vanuit Toronto rijd je in circa 1,5 uur hier naartoe. Wil je dit natuurschoon van dichtbij bekijken? Stap dan in de boot van Hornblower Niagara Cruises! Tip: trek wel een poncho aan, want tijdens deze excursie is de kans groot dat je nat wordt gespetterd.

Bewonder de skyline van Toronto… op 450 meter!

Naast het ontdekken van de mooiste natuurspektakels en nationale parken, zijn ook de Canadese steden het bezoeken waard. Kies je voor een rondreis in Oost-Canada? Dan mag je de metropool Toronto zeker niet overslaan. De indrukwekkende skyline met wolkenkrabbers en natuurlijk de CN Tower als letterlijk hoogtepunt zijn zeer kenmerkend voor deze wereldstad. Vanaf het 447 meter hoge uitkijkplatform van de CN Tower heb je een schitterend uitzicht over de stad.

CN Tower in Toronto

De CN Tower in Toronto

Shopliefhebbers bezoeken tijdens een stedentrip Toronto zeker Dundas Square met vele winkels, restaurants en straatartiesten. Na een paar dagen in de grote stad, ga je met de bus of huurauto verder het Canadese landschap in. Achter elke bocht is er weer een ander idyllisch plaatje. Laat je verrassen en overweldigen tijdens een rondreis Canada!

Martijn
  1. Outdoorshore zegt:

    Ziet er goed uit! Waren er maar zulke plekken in Nederland.. Op Outdoorshore proberen we dat ik kaart te brengen.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>