Win een ‘dutch’ kerstpakket!

Wij willen bij mensen uit Nederland die in het buitenland wonen graag een nieuwe website onder de aandacht brengen, die typische Nederlandse producten verkoopt. In samenwerking met Yummy Dutch stellen we daarom drie goed gevulde kerstpakketten ter beschikking. Doe mee met de prijsvraag en win!

Wij willen mensen uit Nederland die in het buitenland wonen graag introduceren aan een nieuwe website die typische Nederlandse producten verkoopt. Yummy Dutch is een online supermarkt waar je de dingen die je echt mist kunt kopen en thuis kan laten bezorgen, waar je ook woont in de wereld. Doe mee aan onze prijsvraag en win een van drie kerstpakketten!

Wij willen bij mensen uit Nederland die in het buitenland wonen graag een nieuwe website onder de aandacht brengen, die typische Nederlandse producten verkoopt. In samenwerking met Yummy Dutch stellen we daarom drie goed gevulde kerstpakketten ter beschikking. Doe mee met de prijsvraag en win!

Yummy Dutch is een online supermarkt waar je de dingen die je echt mist kunt kopen en thuis kan laten bezorgen, waar je ook woont in de wereld.Yummy Dutch is een online supermarkt waar je de dingen die je echt mist kunt kopen en thuis kan laten bezorgen, waar je ook woont in de wereld. Mis je ook die lekkere pure hagelslag, een overheerlijke stroopwafel of net dat ene dropje waar je nooit vanaf kan blijven? Je kunt dit nu gewoon online bestellen tegen goede prijzen. En dat is niet alles, op Yummy Dutch kan je ook interessante blog artikelen vinden met heerlijke Nederlandse recepten. Wat dacht je van bijvoorbeeld overheerlijke! oerhollandse oliebollen? Neem eens een kijkje op de site en laat je verrassen!

Prijsvraag
Wil jij een van de drie kerstpakketten ter waarde van € 29,95 winnen? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

Tip: kijk voor het juiste antwoord bij een van de interessante blog artikelen op de website van Yummy Dutch.

De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog een keer voor een nieuwe prijsvraag.

Latest posts by Martijn (see all)
 1. B Leufkens zegt:

  DIT IS PAS EEN ECHTE DEAL
  Ik hoop dat ik hem win, dat kerstpakket zou bij ons heel goed van pas komen na al die trammelant wat ik heb gehad

 2. Erik Klein Meuleman zegt:

  Zeer goed initiatief, ik kom nog wel eens in het buitenland en mis na een week al producten als drop, zoet op brood, zoutjes en dan met name de paprika-achtigen.. zou zeggen promoot jezelf vooral bij supermarkten en natuurlijk bij alles wat met verblijf/ vakantie te maken heeft. Misschien zijn zogenaamde Hollandse ‘stands’ iets voor jullie? Een rek vol met Nederlandse lekkernijen of gewoon de ‘niet vergeten vakantie doos’.

  Veel suc6
  gr Erik

 3. Hmm wat een lekker pakket. Echt allemaal dingen die ik zo lekker vindt!
  Ik heb dit jaar geen kerstpakket gehad dus dit zou zo leuk zijn. maar gun het hier iedereen!
  Iedereen hele fijne dagen en een goed 2012

 4. Kerstpakketten Cadeaubon zegt:

  Dat was een leuk initiatief! Nederlanders in het buitenland zijn inderdaad op zoek naar hun roots. Een kerstpakket is dat ook een leuke kado om te geven met kerst!

  Kerstpakketten Cadeaubon is een nieuw initiatief voor een kerstpakket 2015. Doe eens gek en laat je mensen een kerstpakket zelf samenstellen of uitzoeken. Zo heeft iedereen origineel kerstpakket en dat is toch ook het doel van een kerstpakket. Maak je mensen blij en bezoek onze website Kerstpakkettencadeaubon.nl. Echte Hollandse streekproducten uit eigen productie, puur van smaak! “Proef de smaak van het Platteland”

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>