Poolparty’s en ultiem relaxen in Las Vegas

Reizigers op zoek naar warmere temperaturen kunnen hun hart ophalen en op zoek gaan naar de perfecte zwemkleding want het zwembadseizoen is officieel geopend in Las Vegas. Met temperaturen rond de 25 graden Celsius en een grote verscheidenheid aan levendige of juist heel serene zwembaden is het de ultieme lente bestemming. Ga mee op reis naar de wereldberoemde poolparty’s in Las Vegas!

Feesten in Las Vegas

Bezoekers kunnen overdag zowel relaxen als dansen in de zon tijdens het terugkerende award-winning feest Encore Beach Club in het Wynn Las Vegas met headliners David Guetta, Dillion Francis, Skrillex en nog veel meer. De feesten Wet Republic in de MGM Grand, TAO Beach in The Venetian en Rehab Beach Club in het Hard Rock Hotel & Casino verwelkomen feestgangers wederom naar de beroemde hotspots waar de sfeer even heet is als het weer.

Drais Beach Club opening tijdens Memorial Day Weekend

Drais Beach Club opening tijdens Memorial Day Weekend

Feestvierders kunnen ook van de zon genieten in de Marquee Dayclub in The Cosmopolitan van Las Vegas of dansen in het maanlicht op de zondagavond op de Drenched After Dark feesten. Drai’s Las Vegas is de rooftop pool van The Cromwell en tilt het zwembadplezier naar een hoger level met de terugkomst van het eerste en enige rooftop poolparty van de stad in Drai’s Beachclub. Bezoekers zijn uitgenodigd om een duik te nemen in één van de zeven fenomenale zwembaden terwijl werelds beste Dj’s en artiesten zorgen voor goede muziek.

Encore Beach Club

Encore Beach Club

Relaxen in Las Vegas

Ruimtelijk, elegant en statig: de Garden of the Gods Pool Oasis in Caesars Palace is een verzameling van exclusieve zwembaden, decadente strandtenten en luxueuze plekken om te zonnebaden – perfect voor het publiek dat juist weg wilt van de drukke feestjes en wilt genieten van een ongestoorde zwembad belevenis. De Citrus Grand Pool Deck in the Downtown Grand biedt grasrijke zitgedeelten, buitenactiviteiten en een ontspannen ‘infinity pool’.

Poolparty’s Las Vegas

Poolparty’s Las Vegas

Uitgaan in Las Vegas

The Beach in the Mandalay Bay, een weelderige en tropische wateromgeving van 11 hectare groot bestaande uit een zand-en-surf strand, ‘lazy river ride’, vier zwembaden en een joggingparcours, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. In het golfslagbad worden golven gesimuleerd van wel 1.8 meter die neerkomen op 2.700 ton zand afkomstig van Californië. Vanaf 31 maart zal het ook het toneel zijn van talrijke concerten gezien het feit dat de Mandalay Bay Beach evenementen dan terugkeren met een langverwachte countrymuziek line-up en optredens van onder andere Florida Georgia Line, Jake Owen, Lee Brice, Cole Swindell, Dustin Lynch, Brothers Osborne, Big & Rich en Chris Lane.

Mandalay Bay Beach in Las Vegas

Mandalay Bay Beach

Gelegen in het centrum van The Cosmopolitan of Las Vegas, biedt de Boulevard Pool vrij uitzicht op de Las Vegas skyline en levert het een opwindende en bruisende sociale omgeving. Vanaf 29 mei zal de Boulevard Pool de thuisbasis zijn van Dive In Movies waar de 20-meter grote digitale display van het resort omgetoverd wordt tot een enorm filmscherm die de beroemde Las Vegas Strip overziet. Van klassiekers tot blockbusters, Dive In Movies maakt het mogelijk voor bezoekers om een duik te nemen of te loungen in het zwembad terwijl ze kunnen genieten van speciale cocktails en film snacks onder de sterrenhemel.

Voor meer algemene informatie over Las Vegas en Zuid-Nevada bezoek de website www.lvcva.com of www.lasvegas.com.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>