Draait de vakantie vooral om fietsen, wandelen of vissen? Is er niets beters voor te stellen dan wakker worden met uitzicht op de bergen, weidse velden of een prachtig meer? Dan is een natuurhuisje helemaal perfect. Recreatiewoning.nl biedt de ideale vakantiewoning in de natuur voor iedereen.

Recreëren te midden van oogverblindend natuurschoon, dat klinkt niet verkeerd. Logeren in de bossen, tussen de heidevelden of vlakbij een zandverstuiving? Hiervan genieten kan al dichtbij huis, er is altijd wel een vakantiehuisje te huur dat je dichter bij de natuur brengt. In Nederland biedt de Veluwe bijvoorbeeld schitterende loofbossen en indrukwekkende zandverstuivingen, puur genieten voor wandelaars en fietsers.

De Veluwe.

De Veluwe.

Maar ook de woeste brandingen van de Waddeneilanden of de heuvels van Zuid-Limburg zijn perfecte vakantiebestemmingen voor natuurliefhebbers. Wie op zoek is naar een natuurhuisje kan bij Recreatiewoning.nl terecht voor vakantiehuisjes op kleinschalige vakantieparken. Je loopt vanuit de achtertuin zo de natuur in!

Natuurhuisjes in Duitsland

Nederlanders weten Duitsland maar al te goed te vinden als vakantiebestemming en dat is zo vreemd nog niet. Onze oosterburen kennen zeer gevarieerde natuurgebieden. Van het water en laagvlaktes in het noorden en indrukwekkende bergen in Beieren, tot de schitterende bossen van het Zwarte Woud en de wijngaarden rondom de Moesel. Welk landschap je ook aanspreekt, in Duitsland is er voor iedereen een passend natuurhuisje te vinden.

Vakantiehuis in de indrukwekkende bergen van Beieren

Vakantiehuis in de indrukwekkende bergen van Beieren

Tussen kabbelende beekjes in de Belgische Ardennen

Kabbelende beekjes, knusse dorpjes, en schitterende bossen. Dat Nederlanders massaal richting de Belgische Ardennen trekken, voor een lang weekend weg of een welverdiende vakantie, is maar al te goed te begrijpen. Het natuurschoon van de Ardennen blijft iedereen verrassen en er is genoeg te beleven. Voor zowel rustzoekers, wandelaars als avonturiers heeft de Ardennen genoeg vertier te bieden. Kortom: de Belgische Ardennen is een prachtig gebied om een vakantiehuis te huren of zelfs te kopen.

De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen

Een natuurhuisje aan een meer of een riviertje? Een recreatiewoning midden in de bossen of een chalet met uitzicht op glooiende heuvels? Op www.recreatiewoning.nl wordt een groot aanbod getoond, zowel huur als koop. Op de website zijn bovendien allerlei interessante en informatieve artikelen te lezen over diverse bestemmingen, het kopen van een tweede huis en het verhuren van uw vakantiehuis.

Team Reishonger
Follow us
  1. Marike Hazenberg zegt:

    Hallo,

    De bovenste foto (boven de tekst) waar is die genomen?
    Wat een schitterend plaatje!

    Vriendelijke Groet, Marike Hazenberg

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>