Life is Beautiful in Las Vegas

Muziek, kunst en liefde in hartje Downtown Las Vegas. Je zonnebril heb je niet nodig voor bij de pokertafel. Maar voor buiten in de stralende zon, daar waar van alles om je heen gebeurt.

Vrijheid

Al eerder schreven we over het Life is Beautiful festival.  Van 23 tot 25 september 2016 is het weer zover. Dan wordt dit driedaagse feest georganiseerd. Liefst 18 blokken in Downtown worden afgesloten voor verkeer en maken onderdeel uit van het festivalterrein. Haar populariteit onder de bezoekers dankt Life is Beautiful aan het feit dat dit festival niet alleen draait om muziek, maar ook om kunst, lekker eten en vrijheid. Het leven is mooi en dat wordt gevierd! Goed weer is bijna een garantie.

open-air shopping center

Downtown Container Park

Art is beautiful

Meerdere grauwe betonnen muren worden tijdens Life is Beautiful verfraaid en omgetoverd tot kunstwerken door verschillende kunstenaars die bijzonder vaardig met de spuitbus zijn. Ook vele andere kunstexposities worden ingericht. Inspireren, creëren en transformeren staan centraal

Art is beautiful

Sound is beautiful

De meest uiteenlopende muziekstijlen en zowel wereldberoemde artiesten tot doorbrekende talenten verzorgen shows. Op de diverse podia vind je het allemaal. De line-up voor dit jaar is al bekend gemaakt en bestaat deels uit bekende artiesten.

Sound is beautiful

Taste is beautiful

Smaakpapillen ontwaken. Complete culinaire dorpen zijn ingericht waar lokale chef-koks bijzondere gerechten en cocktails bereiden. De straatjes rondom Fremont Street stonden al bekend om hun goede lokale restaurantjes waar de trend van ‘social plates’ heerste. Life is beautiful trekt deze lijn kaarsrecht door.

Meer informatie over het festival en de volledige line-up vind je hier. Wil je weten wat er verder nog in Las Vegas en omgeving te doen is? Kijk dan hier en hier.

Jos
Laatste berichten van Jos (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>