Let the price decide

Boek een 'Reis op prijs' is onze opdracht! Een vlucht zoeken waarbij niet de bestemming maar de prijs het belangrijkst is, dat is een leuke bezigheid. En een slimme insteek ook van GeniusTravel, want bijna iedereen boekt een reis met een budget.

genius voucher

Boek een ‘Reis op prijs’ is onze opdracht! Een vlucht zoeken waarbij niet de bestemming maar de prijs het belangrijkst is, dat is een leuke bezigheid. En een slimme insteek ook van GeniusTravel, want bijna iedereen boekt een reis met een budget.

Op de site en de mobiele app krijgen we inspiratie voor nieuwe bestemmingen waar we eerder niet aan gedacht hadden. Eerst kies je of je een vlucht, hotel of auto wilt boeken. De aanpak van de app is steeds hetzelfde. Bovenin beeld geef je met een schuiver de minimum- en maximumprijs aan, kies je een vertrekpunt en bepaal je de aankomst- en vertrekdata. Binnen no time worden alle bestemmingen binnen je maximale budget weergegeven.

In het weekend dat wij willen vliegen, kunnen we met drie personen (op gunstige tijden) onder meer naar Barcelona, Madrid, Rome, Venetië, Praag en Londen. Maar ook naar minder bekende bestemmingen als Alghero op Sicilië, Dublin, Porto, Stockholm, Pisa of Marseille. Er gaat letterlijk een wereld voor je open wanneer je ziet waar je voor 150 euro allemaal heen kunt! Waar je dacht niet verder dan Parijs te komen, blijkt ineens dat je voor ongeveer hetzelfde bedrag naar Marrakech vliegt.

Wij dagen je uit!
Het lijkt ons nu bijzonder leuk jullie uit te dagen om via GeniusTravel óók een gave bestemming te vinden voor dezelfde waarde. Waar zou jij heen gaan als je een budget had van € 150,-? Laat het ons weten en misschien kunnen we jou wel blij maken met zo’n zelfde reischeque!

geniustravel-app

Martijn

Digital Storyteller, Off-The-Beaten-Path Traveller & Adventure-seeker never far from a camera, bacardi and coffee. Let's cheers and see the world!

Latest posts by Martijn (see all)

 1. Myrthe zegt:

  Naar Katowice in Polen, een van de economisch sterkst groeiende steden van Europa. Van Eindhoven naar Katowice met Wizz Air voor 50 euro per persoon, plus een nachtje in de Friendly Inn Apartments in een riante studio van 34m² voor 48 euro met z’n tweeën (en krijgt een 8,6 op booking.com, ook niet onbelangrijk). Dus in totaal voor 148 euro voor TWEE (!) personen een weekendje weg naar Polen (en nog 2 euro over een piwo!).

 2. Wat een goede tip, Wij kiezen onze bestemming meestal op de prijs zodat we op de plaats van bestemming meer kunnen uitgeven aan lekker eten en drinken. Ik zou zonder twijfel naar Lissabon gaan, deze stad staat boven aan mijn verlanglijstje.

 3. Over anderhalve week ga ik met mijn oudste kind naar Warschau.
  Vlucht vanaf Eindhoven + 3 overnachtingen = € 53,00 per persoon.
  Hoe low budget wil je gaan? 😉

 4. Jannave zegt:

  Barcelona!
  Budgetvlucht Ryanair, hostel of kleine B&B, OV kaart voor twee dagen, Gaudí gebouwen kijken – Kunst in de openlucht- relaxen aan het strand en een tapas toe. Dat gaat me zeker lukken!

 5. O ja, nog even een aanvulling op mijn reactie van vannacht:
  Deze zomer staat voor jongste kind en mij een – low budget – tripje naar de Baltische Staten hoog op het wensenlijstje. En dat gaat vast lukken …

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>