Landal Kasteeldomein De Cauberg

Gelegen in heuvelachtig Limburg, op de top van de befaamde Cauberg, ligt het welhaast vorstelijke bungalowpark Landal Kasteeldomein De Cauberg. Wandel en fiets door het glooiende landschap, bezoek de mergelgrotten in Valkenburg of loop in 5 minuten naar het centrum van Valkenburg. Zin in wat ontspanning? Bezoek dan wellness centrum Thermae 2000 dat direct naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

vakantiepark Kasteeldomein de Cauberg

Luxe genieten

Landal Kasteeldomein De Cauberg ligt in het zuiden van Limburg op de top van de Cauberg. Op 500 meter afstand ligt het gezellige centrum van Valkenburg, waar je het gevoel hebt je even in het buitenland te wanen. In dit prachtige heuvelachtig landschap kan de sportieveling zijn hart ophalen. Beklim de Sint-Pietersberg, treed in de voetsporen van de grootste wielrenners en beklim dé wielerberg van Nederland of ga grotbiken in de mergelgrotten. Er zijn ook talrijke wandel- en fietsmogelijkheden, zowel recreatief als voor mountainbikers en racefietsers.

Het vorstelijke park biedt alle luxe en comfort aan om compleet te kunnen ontspannen. Geniet van de privésauna, jacuzzi en zonnebank in de eigen luxe villa of appartement en geniet van Limburgse verwennerijen in het sfeervolle restaurant.

Landal Kasteeldomein de Cauberg interieur

Landal Kasteeldomein de Cauberg speeltuin

Wat is er te doen op Landal de Cauberg?

Rust en ruimte zijn de belangrijkste kenmerken van Kasteeldomein de Cauberg. Landal de Cauberg is hierdoor minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Verspreid over het vakantiepark vind je wel diverse speeltuintjes, tafeltennistafel en een sportveldje. Maar verder zijn er geen voorzieningen voor kinderen aanwezig en laat ook Bollo zijn gezicht hier niet zien.

In het hoofdgebouw vind je de receptie, een kleine parkwinkel en een goed restaurant met een gezellig (verwarmd) terras. Er is een gourmet- en spareribservice als je lekker makkelijk in je eigen appartement of villa wilt dineren. Of wat dacht je van de vlaaienservice en het champagneontbijt op bestelling? In de zomermaanden is er ook een barbecueservice.

Fietsvakantie Kasteeldomein De Cauberg

Op het park zal je veel racefietsers en mountainbikers zien, Valkenburg is dan ook met recht de Wielerstad van Nederland. Landal Kasteeldomein De Cauberg biedt alle faciliteiten voor een ontspannen en complete fietsvakantie in Limburg zoals:
– Fietswinkel met fietslift en fietswassing;
– Fietsverhuur;
– Veilige plekken om je fiets op te bergen;
– Fietsencafé met zonneterras
– De meeste accommodaties hebben een wasmachine en droger (met uitzondering van typen 6C en 10C)
– Lunchpakketjes en pasta’s zijn af te halen.

fietsen Zuid-LimburgEys

Kuuroord Thermae 2000

Naast Landal Kasteeldomein De Cauberg ligt verscholen in het groen Thermae 2000. Heerlijk ontspannen en tot rust komen in de binnen- en buitenbassins met meerdere whirlpools, whirlbanken en andere onderwaterstraalmassages. Voor de innerlijke mens wordt door Thermae 2000 ook gezorgd; van cocktail- en loungebar tot culinair restaurant.

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Op de website van vakantiepark-expert Parkvakanties vind je meer informatie over Kasteeldomein De Cauberg.

Team Reishonger
Follow us

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>