Vakantiebeurs 2013 met korting

Op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je leuke ideeën voor volgende reizen opdoen. Je kan ook naar de Jaarbeurs komen om de komende vakantie daadwerkelijk te boeken. Je vindt er de laatste trends, unieke tips van locals en nieuwe bestemmingen! Van 9 t/m 13 januari is het weer zover. En dit jaar is er iets heel bijzonders… jouw foto kan het boegbeeld worden van de Vakantiebeurs 2013!

Jungle slingeren in het Daintree Rainforest

Er wordt gezocht naar een foto waar het vakantiegevoel en de beleving van afspat. Het gevoel alsof je zelf achterop die huskyslee voortgetrokken wordt. Of dat je over schuimende golven springt met je jetski. Het gevoel dat je zelf op die waggelende kameel door de woestijn trekt. Of deint in een bootje in dat prachtige natuurgebied. Of dat je aan de rand van een zwembad staat, klaar voor een verfrissende duik. De foto moet gemaakt zijn vanuit je eigen gezichtsveld en andere toeristen mogen niet duidelijk in beeld zijn.

De Vakantiebeurs zoekt vakantiekiekjes
Denk je nu: zo’n foto heb ik ook? Doe dan mee aan de Vakantiebeurs Fotowedstrijd, stuur je vakantiefoto op via het formulier op de website (foto’s kunnen tot 1 juli worden ingezonden) en wie weet wordt jouw foto het boegbeeld van 2013. De winnaars van de fotowedstrijd worden begin juli bekend gemaakt via de website, Facebook en Twitter! Toch leuk, als je jouw foto straks op de website van de Vakantiebeurs, in bladen, posters, in abri’s, ja zelfs op tv terugziet! Bovendien ontvangt de winnaar naast eeuwige roem ook zijn of haar foto op groot formaat op plexiglas in de stijl van de Vakantiebeurs.

Regel hier met korting je toegangskaart(en)
Kennissen wezen mij een aantal jaar geleden op een handige link. Hiermee krijg je 5 euro korting op de reguliere toegangsprijs als je online kaartjes bestelt. In plaats van € 17,50 kost je kaartje dan € 12,50, mits je vóór 8 januari 2013 online je kaarten bestelt. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag. Naast een korting van vijf euro per toegangskaartje maak je ook nog eens kans op een reis naar het gastland! De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari 2013 van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 11 januari is de beurs geopend tot 21:00 uur, de Vakantiebeurs by Night.

Martijn

Digital Storyteller, Off-The-Beaten-Path Traveller & Adventure-seeker never far from a camera, bacardi and coffee. Let's cheers and see the world!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>