Vakantiebeurs 2012 met korting

Er is soms heel wat ellebogenwerk voor nodig, maar op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je leuke ideeën voor volgende reizen opdoen. De laatste trends, unieke tips van locals en nieuwe bestemmingen! Van 11 t/m 15 januari is het weer zover. Regel hier met korting je toegangskaart(en).

Vakantiebeurs Utrecht

De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012 van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 13 januari van 10:00 tot 21:00 uur.

Voorwaarde: online bestellen
Kennissen wezen mij een aantal jaar geleden op een handige link. Hiermee krijg je 5 euro korting op de reguliere toegangsprijs als je online kaartjes bestelt. In plaats van € 17,50 kost je kaartje dan € 12,50, mits je vóór 10 januari 2012 online je kaarten bestelt. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag. Naast een korting van vijf euro per toegangskaartje maak je ook nog eens kans op een reis naar het mooie gastland Kroatië! Als je in de online voorverkoop je kaartjes koopt kun je namelijk een zevendaagse rondreis voor twee personen door Kroatië winnen!

Als je je kaartjes liever niet online koopt, kun je ook terecht bij een van de ANWB winkels. Daar kost een kaartje in de voorverkoop ook € 12,50.

Middagkaart voor 10 euro
Als je nou alleen ‘s middags kan, of denkt niet een hele dag nodig te hebben voor het ontdekken van je nieuwe vakantie, dan kan je een voordelige middagkaart kopen. Het kaartje kost 10 euro in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa tijdens de beurs. Je mag de beurs dan bezoeken vanaf kwart voor twee ‘s middags.

Vakantiebeurs 2012 met korting

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>