Vakantiebeurs 2011 met korting

Er is soms heel wat ellebogenwerk voor nodig, maar op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je leuke ideeën voor volgende reizen opdoen. Ideaal is dat je rechtstreeks met de aanbieders praat die zelf hun onvergetelijke bestemmingen hebben ervaren. Van 12 t/m 16 januari is het weer zover. Regel hier met korting je toegangskaart(en).

vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2011 met korting
Nu ook voor de vakantiebeurs 2012 kaartjes met korting kopen? Klik op deze link om je kaartjes voor 2012 te bestellen.

Voorwaarde: online bestellen
Rex en Natascha, die in Zuid-Afrika een ecolodge hebben, wezen mij vorig jaar op een handige link. Hiermee krijg je 5 euro korting op de reguliere toegangsprijs, mits je vóór 12 januari online je kaarten bestelt. Dit najaar start de online voorverkoop weer. In plaats van € 17,50 kost je kaartje dan € 12,50. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag.

Als je je kaartjes liever niet online koopt, kun je ook terecht bij een van de ANWB winkels. Daar kost een kaartje in de voorverkoop ook € 12,50.

Een ander nieuwtje is de middagkaart! Als je nou alleen ‘s middags kan, of denkt niet een hele dag nodig te hebben voor het ontdekken van je nieuwe vakantie, dan kan je een voordelige middagkaart kopen. Het kaartje kost 10 euro in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa tijdens de beurs. Je mag de beurs dan bezoeken vanaf 13:45 uur.

 1. Patrick zegt:

  Ik zag dat je EUR 7,50 korting krijgt op de vakantiebeurs. Dat scheelt toch weer 2,50 extra korting voor de zuinige nederlander!

 2. Hoi Patrick,

  Als ik kijk op boek je vakantie kom ik ook op € 12,50 per kaartje in plaats van de € 17,50 die je betaalt aan de kassa. Alleen de middagkaart is 10 euro. Hoe kom je dan precies aan die 2,50 extra korting? Dien je daarvoor geen registratiecode in te vullen?

 3. Gaan er morgen nog mensen naar de Vakantiebeurs of zijn er al mensen geweest?!
  Hoe is het daar? Druk? Veel aanbieders?

  Misschien tot morgen in Utrecht allemaal!

  gr.
  Simon

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>