Veelzijdig Toscane

Oogstrelende natuur, de typerende cipressen tussen de glooiende landschappen, een fantastische keuken en uitbundige mensen. Allemaal voorbeelden van eigenschappen die het Italiaanse Toscane typeren. Het is dan ook niet voor niets dat ieder jaar weer velen Nederlanders afreizen richting Toscane om te genieten van hun welverdiende rust, het heerlijke weer en de ontspannen levensstijl.

Genieten in het veelzijdige Toscane

Woorden zeggen eigenlijk maar weinig, slechts de mensen die er geweest zijn kunnen het beamen: Toscane is uniek en voor velen een waar paradijs. Hou je van de vrije natuur met genoeg ruimte om te wandelen of te fietsen, hou je van een prettig klimaat waar je eventueel ook lekker kunt zwemmen en zonnebaden en ben je daarnaast ook gek op heerlijke wijnen en gerechten? Dan is Toscane op jouw lijf geschreven. Dan is het eigenlijk een must om er een keer geweest te zijn. En hoe kun je dat nou beter doen dan door een heerlijke vakantievilla in Toscane te huren met alle luxe en ruimte die daar bij hoort?

Wijngebieden, mooie zandstranden en gezellige plaatsjes
Dit is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke periode in Italië. Een bezoek aan het populaire wijngebied ‘Chianti’ is ook zeker een aanrader. Geniet van een heerlijke wijnproeverij bij een van de vele wijnproducenten. Doe dit met de fiets of ga met de auto, rijd langs de wijnhellingen door naar het bergachtige gebied ‘Api Apuane en de Orechiella’ en ga een stuk wandelen.


Een ander populair gedeelte hier in de buurt is Elba, het grootste eiland voor de kust van Toscane. Hier kun je terecht voor enkele prachtige stranden en de bekende heuvels met wijnranken. Mocht je dus meer het strandtype zijn kun je ook kijken voor een vakantiehuis aan de toscaanse kust. Kortom, er is hier genoeg te doen.

Toscane

Ook voor een aanbod aan steden zit je prima in Toscane! Enkele prachtige steden in de buurt zijn bijvoorbeeld Florence en Pisa. Hier kun je terecht voor een groot aanbod aan culturele hoogstandjes, en ook hier kan je weer heerlijk eten en drinken. Toscane is dus een zeer complete vakantiebestemming en biedt voor ieder wat wils. Wacht dus niet langer en ga genieten in Toscane!

 1. Liesbeth zegt:

  Beste Martijn,

  Met googlen vond ik deze prachtige foto van Toscane van jou.

  Heb jij deze ook ergens heel groot en digitaal? En zouden we die misschien mogen gebruiken, eventueel tegen een kleine vergoeding?

  Alvast dank voor een reactie,
  Liesbeth

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>