Huizenruil mét verzekering

huizenruil
Je huis met dat van een ander ruilen is een uitstekende manier om een budgetvakantie te houden. Je betaalt immers niets voor je accommodatie. Het enige twijfelpunt is misschien wel het feit dat een wildvreemd iemand in jouw huis zit, omringd door jouw spullen. Wat moet je nou als er iets breekt of -erger nog- als bij thuiskomst blijkt dat je iets kwijt bent? De internationale website Huizenruil.com komt met een oplossing: een ‘huizenruilverzekering’. Dit meldt de Telegraaf vandaag.

Reiskosten en spullen
Wie via Huizenruil.com een ruilactie onderneemt, is voortaan gratis verzekerd via de firma Lloyd’s in Londen. De verzekering geldt niet alleen voor spullen, maar ook voor vliegtickets en autohuur tot een maximumbedrag van 2500 dollar.

Foto: Jay Woodworth, Flickr

Martijn
  1. joreiki / trixie zegt:

    dit is wel een mooie oplossing ja !
    want het is erg goedkoop om op deze manier je vakantie door te brengen.

  2. G de Bruyn zegt:

    Huizenruil is voor vele mensen al bekend, echter tweedewoningruil richt zich enkel op mensen met een tweede huis. Dat biedt voordelen, zo kunt u de periode wanneer men ruilt vrij afspreken, ook hoeft u geen rekening te houden met het opbergen van uw privéspullen en de mensen waarmee u ruilt, weten wat uw bezit waard is. Deze website is een goede aanvulling voor de steeds grotere groep mensen die in het bezit zijn van een tweede woning.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>