Ultiem hiken in de Franse Alpen

Een van de weinige voordelen van het afgelopen jaar is geweest dat iedereen heeft ontdekt hoe heerlijk rustgevend wandelen kan zijn. Het dagelijkse ommetje bracht ons naar buiten en liet ons zien hoe ontspannen het is om eropuit te trekken. Maar een echte hike maak je op serieus terrein natuurlijk. Ik kan niet wachten om weer de Alpen in te gaan. Ben jij ook klaar voor het serieuze werk? En wil je ontdekken hoe het is om in de bergen te wandelen? Ga dan mee een week hiken in de Franse Alpen!

The Mountains Are Calling!

UCPA.nl actieve vakanties organiseert een unieke wandelvakantie: The Mountains Are Calling! Een week hiken in de Franse Alpen. Een zevendaagse hiking vakantie, voor beginnende bergwandelaars, vanuit het Franse bergdorpje Argentière in de vallei van Chamonix.

wandelen in de Franse Alpen

Prachtige natuur, frisse berglucht en panoramische uitzichten: hiken in de Franse Alpen is een ultieme belevenis!

Wat kun je van deze wandelvakantie verwachten?

In een klein gezelschap van Nederlandse en Vlaamse outdoorliefhebbers (leeftijd 25-39 jaar) ontdekken we in een volle week de Alpen rondom het Franse bergdorpje Argentière. Het UCPA hotel is ons basecamp waar we dagelijks terugkomen, waar we eten, relaxen en van waaruit we de omgeving gaan ontdekken. We komen natuurlijk voor de bergen en gaan dan ook vrijwel dagelijks op pad met een gids om de mooiste plekjes van dit gebied rondom de Mont Blanc te ontdekken. Je kunt kiezen uit twee programma’s; het explore pakket en het relax pakket.


Wanneer gaan we hiken in de Franse Alpen?

Deze zevendaagse reis vindt plaats van zondag 11 t/m zaterdag 17 juli 2021. Blok de week snel in je agenda en claim de laatste beschikbare spots. Dan ga je deze zomer hiken in de Franse Alpen!

Waar verblijven we?

We overnachten in het UCPA hotel, aan de hoofdstraat van het bergdorpje Argentière, dat uitkijkt op de Aiguille du Midi (3.842m!). De kamers (meeste met mountainview balkon) deel je met vier personen. Per gang is er een badkamer met douches en toiletten. In het hotel is een groot buffetrestaurant waar we dagelijks (volpension) gebruik van mogen maken zodat we vol energie op pad kunnen. Daarnaast is er een bar met speciaalbier op tap, pooltafel, een boulderruimte, sauna en een buitenzwembad!

Inbegrepen:

  • Hotel met buitenzwembad, sauna, boulderruimte en eigen bar
  • 7 dagen / 6 nachten in vierpersoonskamers
  • Volpension (drie uitgebreide maaltijden per dag)
  • Gekwalificeerde gidsen in kleine groepjes
  • Technisch materiaal
  • STO Reisgarantie met 100% geld terug garantie i.v.m. Covid-19

Trekking Mont Blanc

Pakket Explore: Trekking Mont Blanc voor beginnende bergwandelaars

We gaan op pad met een gids en ontdekken de mooiste paden van het Mont Blancmassief, overnachten in een berghut en maken veel meters op bergpaden! Deze vakantie is op je lijf geschreven als je beginnend bergwandelaar bent en graag een actieve vakantie beleeft!
👉 de mooiste routes van de Mont Blanc
👉 verkenning van het natuurreservaat Aiguilles Rouges
👉 bewonder de Aiguille du Midi (3.842m)
👉 een overnachting in een berghut!
👉 inclusief liftpas in Chamonix

Bekijk deze reis op UCPA.Nl voor meer info en boekingen.

hiken Franse Alpen

Pakket Relax: yoga, trekking en ontspanning

De bergen geven rust en ontspanning. We maken samen met een gids mooie hiking sessies door de bergen en wisselen onze dagen af met verschillende vormen van yoga en zelfs een dagje naar de spa! Deze vakantie zal je veel rust en energie geven 🙂
👉 ontdek vier verschillende vormen van yoga
👉 vijf sessies wandelen op de mooiste paden van de Mont Blanc
👉 een fantastische omgeving midden in de bergen
👉 wandelen op de mooiste paden van de Mont Blanc
👉 1x toegang tot de spa in Argentière

Bekijk deze reis op UCPA.Nl voor meer info en boekingen.

wandelvakantie Frankrijk

Over UCPA

UCPA.nl organiseert al ruim 40 jaar actieve vakanties in Frankrijk. UCPA (Union des Centres Sportifs de Plein Air) is met ruim 250.000 jaarlijkse klanten een van de grootste reisorganisatie in Frankrijk voor avontuurlijke vakanties.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>