Camptoo: Airbnb on wheels

Camptoo gelooft in de deeleconomie. Door het delen van campers en caravans hoeft er minder geproduceerd te worden, gaan de kosten van het gebruik omlaag en kunnen meer mensen de vrijheid van kamperen ervaren. Gemiddeld staan deze voertuigen namelijk 48 weken per jaar stil en dat is zonde. Camptoo maakt zo een vakantie goedkoper, groener, gemakkelijker én avontuurlijker.

Platform voor (ver)huur van campers en caravans

Bij Camptoo huur je een camper of caravan van medekampeerders. Camptoo biedt een uniek aanbod van persoonlijke campers, caravans en vouwwagens. Van superluxe integraal campers tot hippie Volkswagenbusjes – in de Algarve of gewoon om de hoek. Deze zijn volledig ingericht naar de persoonlijke wensen van de eigenaar, compleet met inventaris en andere handigheden voor onderweg.

Camptoo Airbnb

Het informele contact met de eigenaar geeft je het gevoel van authenticiteit en sociale verbondenheid. Eenmaal op de weg beleef je de ultieme vrijheid en zorgeloosheid van het roadtrippen, samen met je dierbaren. Je drukke leventje laat je achter je: onthaasten en opladen in de natuur is het doel. Mocht je onderweg onverhoopt pech hebben, dan staat het Camptoo team 24/7 voor je klaar om het direct op te lossen.


Hoe werkt Camptoo?

Op de website www.camptoo.nl kies je een camper of caravan uit die bij jouw reisplannen past. Je kunt hierbij filteren op bijvoorbeeld ophaallocatie, aantal en type bedden, prijs per nacht en voorzieningen zoals een keukenblok, douche en toilet. Heb je iets interessants gevonden, dan kun je vragen stellen aan de verhuurder of direct een reservering doen. Zodra de verhuurder akkoord is met jouw verzoek, voltooi je de aanvraag met een verifcatieprocedure door je rijbewijs up te loaden.

Camptoo campers

Camptoo is een uniek platform voor (ver)huur van campers en caravans.

Camptoo checkt hierbij jouw identiteit en controleert op de geldigheid van je rijbewijs en BKR registraties. Vervolgens doe je een aanbetaling van 50% (tot maximaal €400,-) met iDEAL of je creditcard. De restbetaling voldoe je acht weken voor aanvang van de reis. De eigenaar wordt pas uitbetaald zodra jij de camper of caravan hebt opgehaald. Zo ben je altijd gegarandeerd van een voertuig. Om de betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hanteert Camptoo een strenge selectieprocedure voor aanbieders van campers en caravans en wordt ieder voertuig gecontroleerd en schoon uitgegeven.

Met Camptoo zijn zowel huurders als verhuurders goed verzekerd; een veilige kampeerervaring staat te allen tijde voorop.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>