All you need is Ecuador

Weg van die routine en zorgen, nieuwe plekken ontdekken, jezelf laten beïnvloeden door nieuwe culturen, één worden met de natuur, plezier, leven, liefhebben, delen, vliegen, springen, lachen, maar vooral het maken van nieuwe herinneringen; dat is waar ‘All you need is Ecuador’ voor staat! “Like nowhere else, all-in-one place, so close”.

Banos, Ecuador

Veelzijdig Ecuador

Ecuador is het land met de hoogste actieve vulkaan in de wereld, de Galápagos eilanden, het Amazonegebied, stranden met hoge golven en prachtig wit zand. Het is het land waar verschillende culturen samenkomen, met een wonderschone kustlijn (De Grote Oceaan), het befaamde Andesgebergte, de Amazone en prachtige eilandgebieden die op de Werelderfgoedlijst staan. Dit Zuid-Amerikaanse land biedt het allemaal!

Toerisme belangrijke inkomstenbron

De toerismesector is de vierde inkomstenbron van het land en daarom belangrijk voor het creëren van banen. Het aantal banen stijgt gemiddeld met 20% per jaar. In 2013 behaalde het land de grens van 1,3 miljoen toeristen. Verwacht wordt dat in 2014 de grens van 1,5 miljoen toeristen wordt overschreden.

Choco Regenwoud Ecuador, foto van AllExpeditions.com

All you need is Ecuador

Het Ministerie van Toerisme in Ecuador is verantwoordelijk voor de ‘All you need is Ecuador’-campagne. Het is de slogan van een campagne die alle schoonheden die dit Zuid-Amerikaanse land te bieden heeft onder de aandacht wil brengen. In negentien steden over de hele wereld, waaronder Amsterdam, is steeds een letter van bijna 6 meter onthuld. Deze letters staan op karakteristieke plekken in de betreffende steden. Alle letters vormen samen de zin ‘ALL YOU NEED IS ECUADOR’.

Ik wil ook naar Ecuador!

Nou, dat komt goed uit, want local Ellen kan je helpen met jouw ultieme reis. Benieuwd waarom jij erheen moet gaan? Het land is Latijns-Amerika in een notendop, er is ontzettend veel te doen en het is zeker een van de leukste bestemmingen in Zuid-Amerika. Wij schreven eerder 5 redenen om NU te gaan!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>