3 excuses voor een vakantie

Ook zo toe aan vakantie? Maar geen goed excuus voor jezelf kunnen bedenken? Wij geven je een drietal redenen om op vakantie te gaan.

Wij geven je een drietal redenen om op vakantie te gaan.

 • Stap in het huwelijksbootje
  Als je gaat trouwen, doe het dan meteen goed. Met een kleine ceremonie op een tropisch strand weet je zeker dat dit een dag wordt om nooit meer te vergeten. Groot kans dat je ook heel wat minder kwijt bent aan catering.
 • Taalcursus
  Op de middelbare school zijn talen een verschrikking. Maar als je eenmaal in het buitenland zit en op jezelf aangewezen bent, weet je ineens waar ze voor dienen. En dan is het verdraaid handig om een mondje Spaans, Frans of Nieuwgrieks te praten. Met een korte taalcursus kom je bij mensen in de klas die net zo gemotiveerd zijn als jij en heb je een native speaker als leraar. ‘s Ochtends zit je in de taalschoolbanken en ‘s middags kun je de straat op om het geleerde in praktijk te brengen.
 • Medische behandeling
  Okay, okay, het is misschien niet de beste reden, maar zeker een zeer goed excuus voor een verblijf in het buitenland. Je ogen laten laseren in Turkije is bijvoorbeeld al gauw 50 tot 75% goedkoper. Daarna drie dagen met de ogen dicht op het strand bijkomen van de ingreep.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie excuses om op vakantie te gaan!

Martijn
 1. Claudia zegt:

  Gewoon omdat het kan ;-). Ontspannen, nieuwe dingen zien, culturen ervaren, mensen ontmoeten, eten, vrijwilligerswerk. Oneindig veel redenen om gewoon te gaan.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>