Winnen: de Tourmalet op met Yelloh! Village

Het peloton met de renners van de Tour de France voert dit jaar weer door de mooiste streken van Frankrijk: van de Champagne, de Elzas, de Auvergne naar de Pyreneeën in het zuiden. Vervolgens via de Provence en de Alpen naar wereldstad Parijs. Jij kunt het spektakel van dichtbij meemaken! Ben je erbij op de top als de etappe eindigt op de Col du Tourmalet?

De Tour de France is een van de allergrootste sportspektakels in de wereld. Op televisie zie je het misschien het best, maar er kan niets op tegen een ‘real life’ ervaring met een geweldige sfeer en de coleur locale van de dorpjes in Frankrijk waar de Tour doorheen raast. Yelloh! Village nodigt je uit om deel uit te maken van de Tour.

Tour de France 2019

De Tour de France van 2019 gaat op zaterdag 6 juli van start op de Grote Markt in Brussel en finisht op zondag 28 juli traditiegetrouw op de Champs-Élysées in Parijs. In de tweede week wordt er een aantal ritten in de Pyreneeën gereden. De 14e etappe eindigt op de Col du Tourmalet, terwijl de 15e etappe ook bergop finisht. Ritten dus die het klassement vermoedelijk op zijn kop gaan zetten.


Tour de France 2019

De Tourmalet

Deze gigant, de trots van de Franse Pyreneeën, wordt haast elk jaar beklommen door de renners van de Tour. Dit jaar wordt er bovenop gefinisht. De Tour de France 2019 is een tour met prachtige etappes in de Pyreneeën, bergritten die de Tour de France extra bijzonder maken. De smalle bergwegen zorgen voor ijzingwekkende afdalingen of juist voor superspannende beklimmingen. Weinig bochten en behoorlijk steil, zo is deze zijde van de Tourmalet het best te omschrijven. Voeg daar een fantastisch uitzicht, mooie Alpenweides en kuddes met schapen aan toe en je begrijpt dat je deze bergetappe in de Pyreneeën zelf mee wilt maken! Hoe dan? Lees snel verder!

Een bergetappe meemaken in de Pyreneeën zul je niet snel meer vergeten

Een bergetappe meemaken in de Pyreneeën zul je niet snel meer vergeten

Wil jij ook naar de Tourmalet?

Een glimp opvangen van de Tour de France deze zomer? Begin alvast met plannen maken en maak het spektakel van dichtbij mee! Yelloh! Village biedt je een verblijf op camping Le Lavedan (van 18 tot 21 juli 2019) om zelf de Tour te komen ervaren op 20 juli! Doe mee met de quiz en maak kans op een geweldig weekend naar de Hautes-Pyrénées, waar je gaat genieten van de geweldige sfeer van de Tour de France én van de rijkdom van deze toeristische regio!

Yelloh! Village heeft een spel gemaakt over wielrennen, waarbij je een verblijf op een Yelloh! Village-camping kunt winnen tijdens de Tour de France. Al wat je hoeft te doen is een quiz invullen over wielrennen, zie hier.

De winnaar wordt geloot en krijgt:

  • Een vlucht naar Toulouse (vanuit Amsterdam of Brussel) en een huurauto voor de volledige duur van het verblijf
  • Een verblijf van drie nachten op de camping Le Lavedan voor twee personen
  • Een VIP-pakket met lakens, handdoeken en gratis wifi
  • Toegang als VIP-toeschouwer (in het wielerdorp) tot de etappe van de Tourmalet

Yelloh! Village Le Lavedan

De Franse bergen en vooral de Pyreneeën zijn naast het decor van de Tour de France ook een uitstekende keus voor een vakantie. Combineer het met de Tour de France en je zult een onvergetelijke vakantie hebben. In de buurt van het nationaal park van de Pyreneeën en op 15 kilometer van de stad Lourdes vormt het Yelloh! Village Le Lavedan, een vrij kleinschalig campingdorp, het ideale kader voor je volgende vakantie! Hier kunnen jong en oud hun geluk niet op: naast de ruime kampeerplaatsen en de kwaliteitsvolle huuraccommodaties verdeeld over twee hectare biedt deze camping gezellige animaties voor de hele familie! Zwembaden, horeca, ideaal gelegen in de buurt van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de Pyreneeën. Je zit hier in het hart van de Pyreneeën waar je een heerlijke actieve vakantie kunt houden in een werkelijk fantastische natuur!

Je zit hier in het hart van de Pyreneeën

Latest posts by Dionne (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>