Vier oudejaarsavond in Amsterdam

Amsterdam bruist, Amsterdam leeft! Niet voor niets is onze hoofdstad één van de meest populaire plekken om uit te gaan. In ons Mokum is er voor jong en oud wat te beleven. Of je nu een echte kroegtijger bent, liever een theater bezoekt of een filmpje pakt, rustig uit eten wilt of je helemaal wilt laten gaan in de club, Amsterdam heeft het! De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er leuker om oudejaarsavond in onze hoofdstad door te brengen?

Samen aftellen!
Wie in Amsterdam de jaarwisseling wil vieren kan op veel verschillende plekken terecht.
Het Oosterdak is ook dit jaar weer het toneel voor het bekende aftelmoment. Rond het VOC-schip kun je genieten van een geweldig afsluitspektakel. Bij het IJ kun je vanaf 23.00u genieten van een groots vuurwerk dat gratis te bezichtigen is!

Vier oudejaarsavond in Amsterdam

Vier oudejaarsavond in Amsterdam!

Uitgaan in alle kleuren
Voor de clubbers is er o.a. The Sand, een trendy nachtclub waar je tot vroeg in de ochtend kunt chillen en swingen op de lekkerste house en elektrobeats. Ook in het Ziggo Dome is het feest want daar vindt op oudejaarsavond de Freaqshow plaats; een party voor de echte hardcorefans! Ook de famous Heineken Music Hall staat op de 31e december geheel in het kader van de jaarwisseling. Het Oud en Nieuwevent heeft dit keer namen als The Partysquad, Mc Sef en niemand minder dan The Flexican weten te strikken. Hier gaat het gegarandeerd helemaal los!


happy new yearWie liever swingt kan terecht in Club Tropicana voor een gezellig tropisch feestje! Ook in het Felix Meritis is het feest want het is de beurt aan Cuba Libre NYE! Voor 65,= euro kun je bij dit geweldige Salsa-feest zijn je kaarten bestel je eenvoudig met de American Express! De bekendste zaal van het land, de Paradiso biedt dit jaar de F#cking Pop Queers XL Las Vegas New Year’s Eve Party! Dresscode: Las Vegas style en ga helemaal los tijdens dit glitter and glamour feest! Tips: early birds scoren de kaarten voor 20 euro minder!

De late uurtjes
Het nieuwe jaar wordt doorgaans door de meeste feestgangers gevierd in het centrum. De Nieuwmarkt en het Leidseplein staan in het teken van feesten, gezelligheid en vertier. Hier kun je dan ook vanaf een uurtje of 9 ‘s avonds tot vroeg in de ochtend terecht voor de gezelligste oudejaarsavond. Amsterdam staat hoe dan ook garant voor een onvergetelijk eind van 2013!

Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>