Travel Website Awards 2012

De Travvies Website Awards eren ook in 2012 de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites. En Reishonger is genomineerd voor een Travvies Award in de categorie Blogs & Portals!

De Travvies Website Awards eren ook in 2012 de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites. En Reishonger is genomineerd voor een Travvies Award in de categorie Blogs & Portals!

Net als de afgelopen twee jaar worden ook in 2012 de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites geëerd. Dit jaar dingen 130 geweldige reiswebsites in tien verschillende categorieën naar één van de felbegeerde Travvies.

De Travvies Awards lijkt ieder jaar aan populariteit te winnen en zich verder te professionaliseren. In 2010 gaven bijna 10.000 bezoekers hun stem en vorig jaar werden er maar liefst ruim 21.000 stemmen uitgebracht, wat de Travvies één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux maakt.

Reishonger genomineerd voor Reiswebsite Award!
Alweer voor de derde keer organiseert de Nederlandstalige reiswebsite StedenTripper.com de Travvies Reiswebsites Awards, de awards voor de beste websites in de reisbranche. En voor het derde jaar op rij is Reishonger genomineerd voor dé publieksprijs voor reiswebsites! Uiteraard zijn we hartstikke trots op deze nominatie! In onze categorie nemen we het onder meer op tegen onze collega’s (en in dit geval sterke tegenstanders) Around the Globe, Reisbijbel, Elke dag vakantie, Droomplekken, Reisgraag en Youropi. Dat de beste mag winnen!

Travel website awards

Tien Travvies
In 2011 kon er in negen categorieën een Travvie worden gewonnen: van bestemmingsspecialisten tot fotowebsites en van commercieel tot reisprogramma’s en magazines. Winnaars waren onder meer ANWB Landeninformatie, Columbus Magazine en Lonely Planet. Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over tien categorieën. Nieuw is de categorie Corporate Blogs, waarin tien bedrijfsweblogs uit de reisbranche genomineerd zijn.

Kijk ook even bij de overige categorieën, zo vinden we bij televisie 3 Op Reis en ook onder de reisverhalen doet in ieder geval één bekende mee: Backpackgek.nl. Neem ook even een kijkje op Ciao Tutti; deze site heeft namelijk al twee keer in deze categorie gewonnen.

Help jij ons deze felbegeerde internetprijs te winnen?
De digitale stembussen zijn nog een week geopend! Stemmen op je favoriete reissites kan tot vrijdag 29 juni, 14.00 uur. Kies uit alle genomineerde websites je eigen favoriet, en bepaal zelf wie er winnaar wordt van de Travel Website Awards 2012!

Martijn

Digital Storyteller, Off-The-Beaten-Path Traveller & Adventure-seeker never far from a camera, bacardi and coffee. Let's cheers and see the world!
  1. Yeah, dankjewel! Onwijs leuk dat we er allebei tussen staan!

    We hebben uiteraard ook op Backpackgek gestemd! Hoop dat jullie heel ver komen in de categorie Reisverhalen.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>