Transavia stunt met prijzen

advertorial

Transavia
Met één van de leukere woordspelingen in reclameland, organiseert Transavia ook dit jaar weer De Mazzeldagen. Met tarieven die we niet van deze maatschappij gewend zijn, is het nu wel heel aantrekkelijk om je koffer te pakken en “de mazzel!” te roepen. Een kijkje op de website van deze luchtvaartmaatschappij leert dat de volgende bestemmingen tegen schappelijke prijzen bereikbaar zijn.

Naar Barcelona voor € 60
Met dagelijkse vluchten van Schiphol naar het vliegveld van Barcelona (dus niet naar Girona of Réus) is Transavia een logische keuze voor wie de stad van Gaudí wil verkennen. Je heenreis kost nog geen € 60 en de terugreis heb je al voor minder dan € 40.

Naar Pisa voor € 60
Op dinsdag, vrijdag en zondag onderhoudt Transavia een verbinding tussen Amsterdam en Pisa. De heenreis kost minder dan € 60 en de terugreis maar € 50. Uiteraard hoef je niet extra te betalen voor het inchecken van je koffer.

Naar Salzburg voor € 50
Vanuit Rotterdam vlieg je dagelijks naar Salzburg voor nog geen € 50. Ook de terugreis hoeft je maar € 50 te kosten. Een prima alternatief voor een lange autorit door de wintersportfiles in Duitsland en bij de grens met Oostenrijk.

Naar Innsbruck voor € 50
De dagelijkse vluchten van Rotterdam naar Innsbruck beginnen al aardig vol te raken. Toch zijn er nog heenreizen voor € 50 te vinden. De terugvlucht steek je al voor € 45 in je broekzak. Vanuit Amsterdam naar Innsbruck vliegen kan tegen dezelfde aantrekkelijke tarieven.

Naar Londen voor € 50
Vanuit Amsterdam en Rotterdam vlieg je voor onder de € 50 naar Londen Gatwick. Terug betaal je zelfs een euro minder. Handig als je een goedkope vlucht vanuit Londen naar Azië of Noord-Amerika wilt pakken.

Veel meer bestemmingen
De bovenstaande bestemmingen zijn maar een kleine greep uit het totaalaanbod van afgeprijsde vluchten. Zo kun je ook stukken goedkoper naar bijvoorbeeld Málaga, Marrakech en Agadir vliegen. En dan vergeet ik er nog een stuk of twintig.

Ook vanuit Eindhoven en Brussel
Tijdens De Mazzeldagen kun je ook vluchten vanaf andere vertrekluchthavens dan Amsterdam en Rotterdam boeken. Vanuit Eindhoven vlieg je goedkoper naar Alicante, Faro, Innsbruck en Málaga. Vanuit Brussel bespaar je op vluchten naar Salzburg en Innsbruck.

Iedere tiende huurauto gratis
Wie écht mazzel heeft, scoort ook nog eens een gratis huurauto. Transavia geeft namelijk iedere tiende huurauto geheel gratis weg. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Gelukkig is die op veel van de bestemmingen stukken goedkoper dan in Nederland!

Wees er snel bij
De actie is dinsdag 10 november gestart en loopt nog tot 17 november. Op die dag verdwijnen de kortingstarieven als sneeuw voor de zon van de website van Transavia. Had je nog een tripje op het programma staan of zie je nu ineens mogelijkheden, grijp dan meteen je kans. Want reken maar dat er kapers op de kust zijn.

Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>