Titanic-cruise eeuw na ramp

titanic-2-cruise
Een Engelse touroperator biedt een cruise in het kielzog van de Titanic, precies 100 jaar na de ramp. In april 2012 zal het cruiseschip Balmoral uit Southampton vertrekken, om op de plek van de scheepsramp een herdenkingsdienst te houden.

Geheel in stijl

Tijdens de reis zal Miles Morgan Travel de passagiers op hetzelfde eten als de Titanic-slachtoffers trakteren. Ook zal er muziek uit die tijd klinken. Op 14 april 1912 om 23:40 uur raakte het schip een ijsberg. Op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip zal de herdenkingsdienst op de Balmoral beginnen. Om 2:20 uur, toen het laatste deel van de Titanic onder water verdween, komt de herdenking tot een hoogtepunt.

Al veel passagiers
De 13-daagse cruise, die in Halifax aanmeert en in New York eindigt, is ongekend populair. Bijna alle binnenhutten zijn al volgeboekt. De hutten die nog beschikbaar zijn, kosten omgerekend minimaal € 2780.


Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>