Kalender vol stewardessen

De presentatie van de Ryanair-kalender van 2010 doet in Groot-Brittannië heel wat stof opwaaien. Zo beweert minister Mary Honeyball dat de prijsvechter de stewardessen ertoe dwingt om mee te werken. Ryanair-baas Michael O'Leary, die zelf de eerste 100 kalenders kocht, reageert op de best mogelijke manier: door haar voor straf een exemplaar van de pikante kalender te sturen.

De presentatie van de Ryanair-kalender van 2010 doet in Groot-Brittannië heel wat stof opwaaien. Zo beweert minister Mary Honeyball dat de prijsvechter de stewardessen ertoe dwingt om mee te werken. Ryanair-baas Michael O’Leary, die zelf de eerste 100 kalenders kocht, reageert op de best mogelijke manier: door haar voor straf een exemplaar van de pikante kalender te sturen.

Ze zijn echt, hoorryanair2
Vorig jaar zat ik tijdens een vlucht van Madrid naar Eindhoven naast een stel Hollandse jongens, die gniffelend door het inflight magazine van Ryanair bladerden. Met een schuin oog zag ik waardoor ze in dat vroege ochtenduur zo wakker waren: een blonde stewardess in zwarte lingerie in een typische sauna-pose. Je kunt je vast wel de hilariteit voorstellen toen diezelfde stewardess, keurig in uniform, langs onze stoelen liep! Inderdaad: één van de kalendermeisjes behoorde tot onze cabin crew.

20% wilde meedoen
Van de 4000 Ryanair-stewardessen hadden zich er maar liefst 800 aangemeld voor de photo-shoot, aldus O’Leary. De kalender zal tijdens vluchten van Ryanair en op de website worden verkocht, en de opbrengsten gaan naar het goede doel: de Engelse organisatie KIDS, die gehandicapte kinderen in Groot-Brittannië steunt.


Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>