Romancing the Globe

Reizen levert altijd onvergetelijke ervaringen op. Een nacht slapen onder de sterren in de Sahara, het noorderlicht ervaren boven de poolcirkel, zwemmen met pijlstaartroggen en verpleegstershaaien in het op één na grootste koraalrif ter wereld... van parels vissen in Tahiti tot gokken in Las Vegas, van een indrukwekkende wandeling langs de adembenemende tempels van Shikoku tot paardrijden over de steppen van Mongolië, het zijn stuk voor stuk reizen die een onuitwisbare indruk zullen maken.

advertorial

Romancing the Globe

Reizen levert altijd onvergetelijke ervaringen op. Een nacht slapen onder de sterren in de Sahara, het noorderlicht ervaren boven de poolcirkel, zwemmen met pijlstaartroggen en verpleegstershaaien in het op één na grootste koraalrif ter wereld… van parels vissen in Tahiti tot gokken in Las Vegas, van een indrukwekkende wandeling langs de adembenemende tempels van Shikoku tot paardrijden over de steppen van Mongolië, het zijn stuk voor stuk reizen die een onuitwisbare indruk zullen maken.

Lekker uitrusten na een periode van hard werken, even uit de winterdip? Tegenwoordig boek je voor weinig geld een vlucht naar een zonovergoten eiland, maar onvergetelijk is het meestal niet. De vraag na elke reis blijft dan ook: waar gaan we de volgende keer heen? Samen met je geliefde op wereldreis of een sportieve vakantie met je vrienden? Een jungletrekking door de tropische regenwouden van Belize, beklim je de Himalaya in Nepal, ga je met je eigen hondenslee van lodge naar lodge door Lapland of liever whiskey proeven in Schotland? Waar vind je nou dat ene speciale plekje op de wereld voor die onbetaalbare ervaring?

Romancing the Globe
Caroline de Bruijn en Erik de Vogel, bekend van de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) nemen je in het programma Romancing the Globe mee naar die extra speciale plekjes op de wereld. Caroline en Erik zijn zelf al jaren fervente reizigers en maakten al eerder het reisprogramma ‘Van hier tot Tokio’. In Romancing the Globe, dat wordt uitgezonden door RTL, inspireren ze je die ene mooie reis te maken. Romancing the Globe wordt vanaf 9 maart zes weken lang op zaterdagmiddag uitgezonden op RTL4. Caroline en Erik laten je het mooiste zien van Marokko, Lapland, Kenia, Belize, Ierland en Capri. Bijzondere culturen, de mooiste resorts, de fijnste hotels… en dat hoeven geen dure reizen te zijn!


Lapland in de winter is een echte aanrader

Ontdek de mooiste plekjes op de wereld
Win met je MasterCard een Romancing the Globe vakantie en treed in de voetsporen van Erik en Caroline. Als je in de periode van 29 maart tot en met 30 april 2013 jouw vakantie, vlieg- en of treintickets online boekt, en betaalt met je MasterCard®, maak je kans op een Romancing the Globe droomvakantie voor twee personen! Van Indische Oceaan tot Caribbean, Romancing The Globe kent geen grenzen.

Vijf tips voor veilig creditcard en pinpas gebruik
Een creditcard en betaalpas zijn op vakantie veiliger en makkelijker dan contant geld.

  1. Bewaar je pincode nooit in de buurt van je creditcard of betaalpas.
  2. Noteer het noodnummer van je bank en neem deze mee op vakantie in het geval van bijvoorbeeld verlies of diefstal van de kaart.
  3. Wanneer je betaalt met je creditcard zonder pincode, controleer dan het bonbedrag waarvoor je tekent en bewaar de bon. Controleer de bon met je maandelijks overzicht en neem contact op met je bank indien incorrect.
  4. Scherm altijd en overal het toetsenbord af zodat niemand kan zien welk nummer je intoetst.
  5. Laat je creditcard en/of betaalpas nooit in je auto liggen.
Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>