Riksja Reisvraag: welk type reis kies jij?

Wat voor type reiziger ben jij? Beschouw je jezelf als echte outdoor-toerist, ben je een strandliefhebber en op vakantie liever lui dan moe, of ga jij voor een onvergetelijke ontmoeting met locals? Ben je een wildlife fan, een culturele antropoloog of eerder een Bourgondiër, met tapas en een wijntje erbij?

Riksja Reisvraag: win € 1500 aan bouwstenen!

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Dat is de vraag, dus kies het type reis dat jou aanspreekt en doe mee met de Riksja Reisvraag. Je kunt kiezen uit vijf soorten reizen en je kan dus zelf bepalen of je voor een overwegend ontspannen of juist voor een avontuurlijke reis wilt gaan.

De vijf verschillende reizen zijn onderverdeeld in de categorieën natuur, cultuur, avontuur, relaxen en dichtbij genieten. Even weg van de bewoonde wereld, kanoën op een prachtig meer, wandelen tussen klifwanden in een canyon? Jezelf onderdompelen in cultuur en een verborgen koningsstad ontdekken? Van het gebaande pad en het lokale leven ervaren, op zoek naar onverwachte ontmoetingen en avontuurlijke ervaringen? Vind je het na een ochtend varen met een longtailboot wel tijd om te relaxen in je hangmat, met een lekker drankje, uitkijkend over zee? Of hou je van “la dolce vita” met een lekker hapje erbij en uitzicht op wijngaarden?

Riksja Reisvraag: welk type reis kies jij?
Heb je zin in cultuur, natuur of avontuur? Of ga je voor ontspannen en genieten? Tot 8 maart maak je nog kans op € 1.500,- aan bouwstenen om je eigen reis te kunnen bouwen. Kies de reis die bij je past en maak kans de prijs waarmee je die droomreis tot werkelijkheid kan maken!

Het enige wat je moet doen is op de actiepagina van Riksja Travel jouw type reis voor 2013 te kiezen en je maakt meteen kans om te winnen. Ga dus naar de actiepagina van Riksja, kies jouw type reis voor 2013 en maak kans op een mooi bedrag aan bouwstenen om je eigen reis te kunnen bouwen.

Riskja reisvraag

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>