Jij en je reismaatje

Je meest trouwe metgezel op reis? Altijd bij je in de buurt? En die vaak het antwoord op al je vragen weet? Dat moet wel je smartphone zijn; afgezien van je paspoort de meest handige reisgenoot. Of je nu je boarding card moet laten zien, even de reviews van dat leuke boetiek hotelletje wil checken of een fotootje wil maken van de fleurige bloemenstalletjes op de Ramblas; de smartphone regelt het voor je.

Grote kans dat je behoort tot de groeiende groep ‘connected travellers’, die plant, zoekt en boekt met behulp van de smartphone.

Het is zover

Afgelopen weekend heeft Samsung de nieuwe Galaxy S7 onthuld. T-Mobile was erbij en brengt je op de hoogte van alles wat deze nieuwe smartphone kan en waarom dit weleens je nieuwe reismaatje voor onderweg kan worden.


Get connected

Het is steeds makkelijker om waar ook ter wereld online te zijn nu wifi steeds meer regel dan uitzondering begint te worden. Wees overigens wel voorzichtig en verbind niet zomaar met ieder open netwerk dat je tegenkomt. Om toch overal online te kunnen zijn heeft T-Mobile de Travel & Surf pas, waarmee je tijdelijk voor een vast bedrag MB’s tot je beschikking hebt.

Veel gebruikt

Smartphones worden intensief gebruikt op reis. Uit onderzoek van Tripadvisor blijkt dat 80% van de reizigers met een smartphone deze gebruikt om kaarten te raadplegen, te navigeren of een restaurantje op te zoeken. De Galaxy S7 belooft je nog beter te ondersteunen nadat je weer eens het vliegtuig bent uitgestapt.

Light travel

Ongekend zijn de mogelijkheden van de smartphones van tegenwoordig. En daardoor hoef je eigenlijk steeds minder mee te nemen op reis. Laat je zware fotocamera of navigatiesysteem lekker thuis. Die leuke selfie bij de Eiffeltoren deel je direct met je vrienden en de weg naar het hotel wordt voor je uitgestippeld. Met je onbegrensde reishonger wil je ook wel eens buiten de gebaande paden je voetstappen achterlaten. Je trouwe reismaatje is daarbij onmisbaar.

Jos
Latest posts by Jos (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>