Negatief reisadvies Nigeria

nigeria-negatief-reisadvies
Als het niet dringend nodig is, heb je niks te zoeken in Nigeria. Dat stelt het Ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag in een aangescherpt reisadvies voor het Afrikaanse land.

Ontvoeringen
Vooral de regio’s Delta, Bayelsa en Rivers zijn verantwoordelijk voor het negatief reisadvies. Er hebben de laatste tijd veel ontvoeringen plaatsgevonden en de algemene veiligheidssituatie is onvoorspelbaar. Redenen die het ministerie hiervoor noemt zijn etnische en religieuze spanningen in combinatie met de economische malaise. Hierdoor is consulaire bijstand niet altijd mogelijk.


Foto: airpanther, Flickr

Latest posts by Martijn (see all)
  1. dennis zegt:

    Ben in Nigeria geweest, valt opzich mee. Zie het als het leven in een luxe gevangenis. Je kan niets en mag niets buiten de poorten van het compound, hotel of je werkplaats. Dus uitgaan zit er niet in. Even naar de supermarkt gaan, gaat niet. Vervoer van compound naar werk gaat met MOPOLS. Lokale politie in een volgauto.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>