Michael Jackson krijgt pretpark

In de geboorteplaats van Michael Jackson komt een themapark rond de overleden popster, zo valt te lezen in de LA Times.

Michael-Jackson

In de geboorteplaats van Michael Jackson komt een themapark rond de overleden popster, zo valt te lezen in de LA Times.

Prijskaartje
In het pretpark komt een Thriller-achtbaan en enkele van de attracties die in Neverland te vinden waren, zoals botsauto’s, een reuzenrad en een draaimolen. Verder zijn in het 40 hectare grote park een museum, een podium, een golfbaan en een hotel gepland. Het geschatte budget voor het project is één miljard dollar, wat neerkomt op 695 miljoen euro.

Nog tien jaar wachten
De bouw van het pretpark in Gary (Indiana) zal in totaal tien jaar in beslag nemen en een miljard dollar kosten. “We zitten nog in de planningsfase, maar het gaat erg snel,” zegt Odie Anderson, die het project van de familie Jackson leidt. “De verwachting is dat we dit jaar al aan de bouw kunnen beginnen.” Als eerste zijn het museum en de concertzaal aan de beurt, waarna respectievelijk het hotel, de golfbaan en het pretpark volgen.

Martijn
  1. I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. What a great resource! Thank you for all of your time & work.

    Great site. A lot of useful information here. I’m sending it to some friends!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>