Map Your Travels

Wie last van reishonger heeft, heeft over het algemeen een bucket list waar geen einde aan komt. Van landen als Peru, Zanzibar en Vietnam, steden als Barcelona en New York, van het fotograferen van het noorderlicht tot een bezoek aan het Oktoberfest in München, van paragliden met gieren in Nepal of canyoning op de Azoren tot relaxen op de Seychellen of Bora Bora… Maar wat doe je dan met de plekken die je al hebt gezien, of graag nog wilt zien?

Voor alle globetrotters, kosmopolieten, treintoeristen en degenen onder jullie die, net terug van de laatste reis, uit louter terugverlangen al de volgende plannen

Voor alle reishongerigen, die -al dan niet uit louter terugverlangen- de volgende reis plannen

Je hebt je foto’s natuurlijk, maar wat dacht je van een wereldbol of een wereldkaart, een om al je reizen op vast te pinnen! Het is ontzettend leuk om zo bij te houden waar je bent geweest, of waar je nog naartoe wilt. Dat kan je online doen, bij TravBuddy bijvoorbeeld. Hoewel die digitale kaarten uitermate handig zijn, hebben ze niet de charme van een echte wereldkaart aan de muur, waar je punaises op prikt om aan te geven waar je geweest bent! Je moet er alleen wel een geschikte muur voor hebben.

Grote wereldkaarten in een kamer blijven een leuke manier om een muur aan te kleden. Maar niet getreurd als jouw muur niet geschikt is om punaises in te prikken; er zijn genoeg alternatieven! Kies voor een wereldkaart op prikbord of een wereldbol van kurk, met een inwendige as, zodat je er makkelijk vlaggetjes, spelden of punaises in prikt! Je woonkamer is direct een eyecatcher rijker. Denk ook eens aan wereldkaart op magneetbord, waarop je constant de magneetjes kan verplaatsen zonder dat er schade aan de kaart ontstaat, of een muursticker waarop je kunt krijten!

Wereldbol van kurk

Voortaan hoef je je verlanglijstje niet meer af te vinken, maar prik je gewoon een punaise in je globe van kurk. Een soort van reisdagboek en travel wishlist in een, en altijd in het zicht. Een geweldige manier om te vertellen waar je bent geweest of waar je nog naartoe wilt. Het is ook nog eens makkelijk om je reizen te pinnen in de wereldbol van kurk! En heb je daar eigenlijk nog geen idee van, geef ‘m dan een slinger en prik een eind raak. Wedden dat je op een heel verrassende plek uitkomt, die je zelf nooit had bedacht?

Vergeet je wereldkaart, ga voor een wereldbol van kurk! Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Je hebt je eigen wereldbol van kurk voor 125 euro. Er zijn ook een goedkopere schoolbord versies waar je op kan schrijven met krijt.

Stick pins in the places you’ve been or plan your future travels. Full-size 10” (Ø 25cm) cork globe with a clear and simple world map: pinpoint cities and tick-off countries as you journey around the planet. Mounted on a stainless steel base and supplied with pins

Wereldbol van kurk

Jouw persoonlijke wereldkaart!

De Scratch Map is een geweldige manier om te pronken met waar je bent geweest op reis. Hoe? Door de gouden laag met een muntje weg te krassen, maak je de landen die je hebt bezocht in felle kleuren zichtbaar. Het resultaat is een unieke en persoonlijke kaart van de wereld met plekken waar jij bent geweest. Een aanrader voor elke wereldreiziger!

Een scratch map deluxe: nog zo'n ideale wereldkaart voor iedere wereldreiziger, want foto’s zijn leuk om te laten zien, en vlaggetjes op een kaart zijn prima, maar een Scratch Map is uniek!

Nog zo’n ideale wereldkaart voor iedere wereldreiziger

Chalk World Map

Ben jij reislustig en wil je iedereen laten zien waar je geweest bent? Dan is deze gave muursticker de ideale manier om je kamer te decoreren. De World Map kan je zelf op je muur plakken en met de bijgeleverde krijtjes kun je aangeven waar jij op reis bent geweest of er gewoon op schrijven! Dit maakt je muur decoratief en informatief tegelijkertijd. Gebruik de Chalk World Map als krijtbord, schrijf al je herinneringen op of geef simpelweg aan waar je bent geweest!

Deze gave muursticker is beschikbaar in diverse varianten en daarvoor ben je rond de 40 euro kwijt. Tip: de Chalk World Map is tijdelijk in de aanbieding bij Megagadgets voor 25 euro!

Tip: kijk eens op de cadeaupagina van Radbag. Bij deze coole online shop vind je dingen die je misschien niet per se nodig hebt, maar die je gewoon hebben wil. Originele gadgets en ongewone design objecten, handige accessoires en leuke cadeautjes!

  1. Heel gaaf overzicht en leuke ideeën ook. Wij maken wereldkaarten met pinpoints als muursticker. Zo kun je je eigen persoonlijke wereldkaart maken en de landen pinnen waar je zelf geweest bent.

  2. Leuk overzicht!

    In de wereld valt altijd wel ergens iets te zien dat je nog wil ontdekken of nog niet gezien hebt. Voor mij heeft elk land ter wereld iets dat mij aantrekt, ik zou dan ook mij wereldkaart graag indelen in twee kleurtjes, gezien en niet gezien, waarbij ik uiteraard hoop dat ik zo snel mogelijk een wereldkaart in één kleur heb, die van ‘gezien, of wat dacht je anders …

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>