Madeira met Corendon

Na de recente introductie van drie nieuwe bestemmingen (Costa Brava, Sicilië en Cyprus) kondigt reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon aan met ingang van mei 2016 te gaan vliegen op het Portugese eiland Madeira.

madeira portugal

Madeira wordt de laatste jaren steeds bekender als paradijselijk vakantie-eiland!

Dit exotische stukje Portugal ligt in de Atlantische Oceaan op ongeveer 1000 kilometer uit de kust van Portugal. Madeira heeft, vanwege zijn schitterende natuur met veel tropische bloemen en planten, vooral op wandel- en natuurliefhebbers een grote aantrekkingskracht. Met name het binnenland is een wandelparadijs met veel goed onderhouden wandelroutes in een bosrijke omgeving met pittoreske dorpjes.

Madeira wordt ook wel ‘Eiland van de Eeuwige Lente’ genoemd vanwege het perfecte vakantieklimaat. Met een temperatuur die vrijwel altijd tussen de 17 en 24 °C ligt, is dit bloemeneiland het gehele jaar door te bezoeken. Een 8-daagse vakantie op basis van logies en ontbijt in het fonkelnieuwe 4****plus hotel Savoy Saccharum Resort & Spa is al te boeken vanaf € 449,- per persoon. Een prachtig direct aan het strand gelegen hotel dat absoluut 5 sterren waardig is.

Madeira en omgeving

Corendon heeft verschillende hotels geselecteerd in de badplaats Caniço de Baixo, de hoofdstad Funchal, Calheta en Machico. Omdat Madeira zich perfect leent voor cultuur- en wandelvakanties, kunnen ook excursiepakketten en fly & drives bij Corendon geboekt worden. Daarnaast introduceert Corendon ook fly & go arrangementen voor de vakantieganger die liever vanuit dezelfde accommodatie met een huurauto de omgeving wil verkennen.

Caniço de Baixo

Caniço de Baixo

Corendon Dutch Airlines

Corendon vliegt eenmaal per week, vanaf 6 mei tot 29 oktober 2016, op zaterdag naar de luchthaven van Funchal (eerste vlucht is gepland op vrijdag). De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-800 met 189 stoelen aan boord.

Meer informatie over een Corendon vakantie op Madeira via: www.corendon.nl/portugal/madeira.

Dionne

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>